Ενηλικιώθηκε ο Μαυρίας

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου του 2012 και ο Χάρης Μαυρίας έγινε 18 ετών. Ο νεαρός μέσος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Φερέιρα και το δώρο ήρθε το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος κρατά χαμηλούς τόνους και γνωρίζει καλά ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα μπορέσει να καθιερωθεί. Στα 14 του χρόνια ήρθε από τη Ζάκυνθο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το μέλλον του ανήκει.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, αποτελεί ευκαιρία για το ποδόσφαιρο μας η αξιοποίηση των Ελλήνων παικτών. Ταλέντα υπάρχουν πολλά και πρέπει να αξιοποιηθούν.

Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό ο Φερέιρα ασχολείται με την ακαδημία του συλλόγου και μάλιστα στο ντεμπούτο του στον πάγκο του τριφυλλιού τον Νοέμβριο του 2011, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ως αλλαγή τον Μαυρία στο ματς με τη Μπαρτσελόνα!

Γ. Τ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.