Επιστροφή - έκπληξη στον Παναθηναϊκό

Επί μήνες έκανε μόνος του προπόνηση, από την Πέμπτη βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του.

Επιστροφή - έκπληξη στον Παναθηναϊκό

Το "ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά" θα μπορούσε να συνοδεύει ως χαλί την επιστροφή του Γενς Βέμερ στις προπόνησης της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού. Ο 32χρονος Γερμανός δεξιός μπακ έλαβε εντολή από τους "πράσινους" να γυμναστεί με όλους τους υπόλοιπους, όντας για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η αναζήτηση της τελευταίας φοράς που ο Γενς Βέμερ έπαιξε σε αγώνα του Παναθηναϊκού έδειξε πως είχε αγωνιστεί στις 14/1 του 2016, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για το κύπελλο, στη 10η συμμετοχή του με τα πράσινα. Έκτοτε ήταν ουσιαστικά εκτός πλάνων του Αντρέα Στραματσόνι αρχικά, χωρίς πάντως να βρεθεί φόρμουλα για να λυθεί το συμβόλαιό του.

Κάποια στιγμή άρχισε να προπονείται μόνος και να μην μετέχει στις υποχρεώσεις του "τριφυλλιού", κάτι που συνεχίστηκε ακόμη και μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία (Ουζουνίδης αντί Στραματσόνι), αφού δεν υπολογιζόταν.

Τώρα όμως που στο πλαίσιο των "εκκαθαρίσεων" έφυγε ο Γιάννης Βονόρτας, ο οποίος είχε αναλάβει να τον προπονεί, ο Γερμανός εντάχθηκε ξανά στην πρώτη ομάδα. Ήταν μια λύση που ο Παναθηναϊκός είχε συμβατική υποχρέωση να βρει, δίχως ν' αλλάξει η εργασιακή σχέση των δύο πλευρών.

Εν τω μεταξύ, η παναθηναϊκή... οικογένεια απέκτησε άλλο ένα μέλος μετά τον ερχομό στον κόσμο της κόρης του Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος ήταν πανευτυχής, η συντροφός του καλά, και γι' αυτό δεχόταν τις ευχές όλων. Είναι το δεύτερο κορίτσι που μπαίνει στην... παρέα των μικρών μετά από αυτό του Σεμπαστιάν Λέτο.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK