Ερχεται Παρασκευή ο Δώνης

O Γιώργος Δώνης έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή και σηκώνει μανίκια έτσι ώστε να πιάσει δουλειά και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο οποίος οφείλει να τρέξει για όλα του τα ζητήματα.

Με την άφιξη του Γιώργου Δώνη στην Αθήνα την προσεχή Παρασκευή, η υπόθεση της πρόσληψης του Ελληνα προπονητή από τον Παναθηναϊκό μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το τριετές συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Μακεδόνας τεχνικός και οι συνεργάτες του βρίσκεται στη φάση της συγγραφής αλλά πλέον έχουν μείνει τυπικά κομμάτια προς διευθέτηση.

Ο Δώνης, έτσι και αλλιώς, ήδη εργάζεται ως προπονητής του Παναθηναϊκόύ επιχειρώντας μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα να χαράξουν όλες τις κατευθυντήριες γραμμές ενόψει της προετοιμασίας.

Με την υπογραφή των συμβολαίων, η εν λόγω επιχείρηση θα αποκτήσει πιο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το άμεσο μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ν.Γ.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.