Ερχεται Παρασκευή ο Δώνης

O Γιώργος Δώνης έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή και σηκώνει μανίκια έτσι ώστε να πιάσει δουλειά και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο οποίος οφείλει να τρέξει για όλα του τα ζητήματα.

Με την άφιξη του Γιώργου Δώνη στην Αθήνα την προσεχή Παρασκευή, η υπόθεση της πρόσληψης του Ελληνα προπονητή από τον Παναθηναϊκό μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το τριετές συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Μακεδόνας τεχνικός και οι συνεργάτες του βρίσκεται στη φάση της συγγραφής αλλά πλέον έχουν μείνει τυπικά κομμάτια προς διευθέτηση.

Ο Δώνης, έτσι και αλλιώς, ήδη εργάζεται ως προπονητής του Παναθηναϊκόύ επιχειρώντας μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα να χαράξουν όλες τις κατευθυντήριες γραμμές ενόψει της προετοιμασίας.

Με την υπογραφή των συμβολαίων, η εν λόγω επιχείρηση θα αποκτήσει πιο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το άμεσο μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!