Ερχεται Παρασκευή ο Δώνης

O Γιώργος Δώνης έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή και σηκώνει μανίκια έτσι ώστε να πιάσει δουλειά και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο οποίος οφείλει να τρέξει για όλα του τα ζητήματα.

Με την άφιξη του Γιώργου Δώνη στην Αθήνα την προσεχή Παρασκευή, η υπόθεση της πρόσληψης του Ελληνα προπονητή από τον Παναθηναϊκό μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το τριετές συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Μακεδόνας τεχνικός και οι συνεργάτες του βρίσκεται στη φάση της συγγραφής αλλά πλέον έχουν μείνει τυπικά κομμάτια προς διευθέτηση.

Ο Δώνης, έτσι και αλλιώς, ήδη εργάζεται ως προπονητής του Παναθηναϊκόύ επιχειρώντας μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα να χαράξουν όλες τις κατευθυντήριες γραμμές ενόψει της προετοιμασίας.

Με την υπογραφή των συμβολαίων, η εν λόγω επιχείρηση θα αποκτήσει πιο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το άμεσο μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ν.Γ.

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.