Έτσι θα γίνει... κούκλα η Λεωφόρος

Έρχονται κι άλλες αλλαγές στο "Απόστολος Νικολαΐδης" το προσεχές διάστημα.

Τις επόμενες ημέρες και μέχρι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες στις τελευταίες σουίτες στην πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στο πρόγραμμα είναι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου να έχουν τοποθετηθεί νέα καθίσματα στη θύρα 10, τα οποία θα είναι καλύτερης ποιότητας από τα καθίσματα των άλλων θυρών διότι ως γνωστόν η 10 είναι η δεύτερη καλύτερη θύρα της Λεωφόρου και οι υπηρεσίες προς τους κατόχους διαρκείας και όσων αγοράζουν εισιτήριο εκεί θα αναβαθμιστούν.

 

Έπειτα θα αλλάξουν τα καθίσματα στη θύρα 7 και εκεί θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση αλλαγής καθισμάτων, μιας και θα έχουν απομείνει ίδια καθίσματα στα κόρνερ εκεί όπου μελλοντικά εφόσον βγει η οικοδομική άδεια, θα κατασκευαστούν οι πύργοι.

 

Επίσης το επόμενο διάστημα και πάντως πριν το επόμενο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι θα γίνει αντικατάσταση των πάγκων και της φυσούνας. Με λίγα λόγια το γήπεδο αλλάζει εικόνα όλο και περισσότερο. Γενικώς τόσο για τις σουίτες όσο και για τις προσφερόμενες εκεί υπηρεσίες υπήρχαν κολακευτικά σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τόσα θα πάρει ο Εσιέν για να φύγει!