Γιατί άνοιξε ο δρόμος για τη μεταγραφή του Μασούντ στον Παναθηναϊκό

O Παναθηναϊκός κινήθηκε για να τακτοποιήσει το χρέος του για τη μεταγραφή του Μπουμάλ και έτσι η μετακίνηση του Μασούντ μπαίνει πλέον σε άλλη βάση.

Το ενδιαφέρον, έντονο μάλιστα, του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή του Μασούντ Σοτζέι από τον Πανιώνιο το είχατε πληροφορηθεί έγκαιρα από το Contra.gr.

Το εμπόδιο που είχε συναντήσει η πλευρά των πράσινων για να κάνει δικό της τον Ιρανό επιθετικό ήταν συγκεκριμένο. Το χρέος που είχε αφήσει στον Ιστορικό για τη μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ.

Πλέον, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, το εμπόδιο αυτό δείχνει να ξεπερνιέται καθώς ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει δώσει στον Πανιώνιο επιταγές για το χρέος που λήγουν στο τέλος του μήνα!

Πρόκειται για κίνηση που μπορεί να ξεμπλοκάρει τις συζητήσεις για τη μεταγραφή την οποία επιθυμεί διακαώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τον Παναθηναϊκό που οραματίζεται.

Ακόμα και έτσι πάντως, οι δύο πλευρές πρέπει να ξανακαθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να βρουν εκ νέου ξανά το χαμένο σημείο επαφής.

Ν.Γ.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".