Γιατί δεν πάει Λεωφόρο ο Θεοδωρίδης

O Θεόδωρος Θεοδωρίδης δεν θα δώσει το παρόν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αγιαξ αν και θα το ήθελε πολύ. Διαβάστε το λόγο για τον οποίο ο γενικός γραμματέας της UEFA θα προτιμήσει τελικά να μην πάει στο γήπεδο. Ποια μεγαλοστελέχη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα παρεβρεθούν.

Γιατί δεν πάει Λεωφόρο ο Θεοδωρίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θα ήθελε πολύ ο Θόδωρος Θεοδωρίδης να πάει απόψε στη Λεωφόρο. Να καθίσει σε μια από τις καινούριες σουίτες των προσκεκλημένων μαζί με άλλα στελέχη τηςUEFA,ενδεχομένως μαζί και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο (με τον οποίο είχε συναντηθεί προ μηνών στην Ελβετία και δεν αποκλείεται να συναντηθεί και σήμερα...) και να απολαύσει ένα ματς επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Θα το ήθελαν και τα στελέχη της Πράσινης ΠΑΕ.

Ομως ο... φόβος των Ιουδαίων υπερισχύει. Δεν παίρνει ούτε ο ίδιος ούτε η ΠΑΕ το ρίσκο. Είναι απρόβλεπτοι οι οπαδοί και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι φίλοι του Τριφυλλιού που έχουν ταυτίσει τον Θόδωρο Θεοδωρίδη με τον Ολυμπιακό και τον πατέρα του. Μια λογομαχία ή ένα οποιουδήποτε τύπου “επεισόδιο” μόνο ωφέλιμο δεν θα ήταν για τον γενικό γραμματέα τηςUEFAκαι τονPanathinaikos.Ο“Τεό”, όπως τον αποκαλούν φίλοι και γνωστοί εντός και εκτόςUEFA,μπορεί να παρακολουθήσει τηλεοπτικά το ματς.

Σίγουρα, ωστόσο, στο “Απόστολος Νικολαϊδης” θα βρεθούν απόψε τουλάχιστον δύο “βαριά” στελέχη. Ο διευθυντής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων Τζιόρτζιο Μαρκέτι και ο γενικός γραμματέας τηςECA(European Club Association) Μικέλε Τσεντενάρο. Ισως να δώσει το παρών και ο επί 14 χρόνια (1989 – 2003) πρόεδρος του Άγιαξ, Μίχαελ φαν Πράαχ, νυν πρόεδρος της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και ηττηθείς στις χθεσινές εκλογές για την προεδρεία από τον Σλοβένο, Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Γ. ΣΕΡ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK