Γιατί γύρισε στην Αργεντινή ο Τσάβες

Σήκωσε... μπαϊράκι ο Τσάβες! Διαβάστε γιατί ο Αργεντινός, δυο μήνες μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, παράτησε... σύξυλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, μπήκε στο αεροπλάνο και επέστρεψε στην πατρίδα του. Τι είχε γράψει πριν λίγες ημέρες στο Instagram.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΣΑΒΕΣ
chaves EUROKINISSI

Η ατάκα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι πως: "Θέλω ένα γκρουπ παικτών που θα είναι πνευματικά έτοιμοι", αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο σημερινό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Κορωπί.

Μετά το τέλος του αγώνα των πράσινων με τον Ατρόμητο, ο Τσάβες παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην γάμπα. Είναι το ίδιο σημείο στο οποίο τραυματίστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου κόντρα στον Παναιτωλικό και έμεινε εκτός για δυο μήνες!

Την Κυριακή το πρωί ο Αργεντινός έκανε θεραπεία και σε συζητήσεις που είχε με το ιατρικό τιμ των "πράσινων", του είπαν να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία έτσι ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της όποιας ζημίας.

Ο παίκτης αρνήθηκε και είπε πως θέλει να ταξιδέψει στην Αργεντινή για να τον δει ο γιατρός της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος τον γνωρίζει καλά. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού του το απαγόρευσαν και τότε ο Τσάβες πήρε μόνος του την απόφαση να μπει στο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του!

Όπως αναφέρουν από το "τριφύλλι" ο παίκτης αναμένεται να τιμωρηθεί, αρχικά, με βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Από εκεί και πέρα οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν ανάλογα τις κινήσεις του παίκτη.

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ... ΠΟΣΤ;

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν δυο μέρες ο Τσάβες είχε ανεβάσει ένα ποστ στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου είναι μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Στη λεζάντα αναφέρει:

"Μου λείπετε πολύ". Τώρα κατά πόσο έχει σχέση αυτό με το σημερινό επεισόδιο κανείς δεν γνωρίζει...

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK