Γιατί ο Τζέιμς "νίκησε" τον Λάγκφορντ

Aν και πριν από 45 ημέρες ο Μάικ Τζέιμς ήταν το "μαύρο πρόβατο" στον Παναθηναϊκό, πλέον όχι μόνο είναι πολύ πιθανό να ανανεώσει αλλά νίκησε και στο σχετικό σπριν τον Λάγκφορντ!

Μέχρι και δύο ημέρες πριν στον Παναθηναϊκό υπήρχε ένα σχετικό δίλημμα στον Παναθηναϊκό. Να καταθέσουν προσφορά στον Λάγκφορντ ή να προτιμήσουν να ανανεώσουν τον Τζέιμς;

Τελικώς προτιμήθηκε η δεύτερη λύση έστω και αν αυτό πριν από 45 ημέρες θα φάνταζε ως εξαιρετικά απίθανο (για να μην πούμε σενάριο επιστημονικής φαντασίας).

Ο Τζέιμς προφανώς και δεν είναι ο πιο ομαδικός παίκτης στον κόσμο, στους τελικούς όμως έδειξε σημάδια... λογικής και βοήθησε αποφασιστικά τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στο θρόνο του ελληνικού μπάσκετ.

Αυτό εκτιμήθηκε τόσο από το τεχνικό τιμ όσο και από την ομάδα η οποία πλέον θα ήθελε να δει τον Τζέιμς στα πράσινα και την επόμενη σεζόν δίπλα στον Καλάθη και τον γκαρντ (από την ξένη ή την ελληνική αγορά) που θα φέρει στο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος.

Στο κάτω-κάτω ο Τζέιμς είναι και αρκετά μικρότερος ηλικιακά.

Ν.Γ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!