Γιατί "τρέχουν" στον ΠΑΟ να δέσουν... χθες τα ταλέντα τους

Η επικείμενη απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό, οι πέντε πιτσιρικάδες που μένουν ελεύθεροι στο τέλος Ιουνίου και οι δυσκολίες στην ανανέωση με τους δύο εξ αυτών. Αναλυτικό παρασκήνιο του Contra.gr για το... μέλλον του "τριφυλλιού".

EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΠΙΛΜΠΑΟ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
panathinaikos omadiki pitsirikades EUROKINISSI

Σε έναν Παναθηναϊκό, όπου τα πάντα εδώ και μήνες έχουν πάψει να λειτουργούν υπό τη σκέπη έστω μίας υποτυπώδους "κανονικότητας" υπήρξε και μία σωστή πρωτοβουλία απ’ τους ανθρώπους της ομάδας το τελευταίο 48ωρο. Απ’ τις ελάχιστες σωστές πρωτοβουλίες, παρά το γεγονός πως δεν είναι ακόμη βέβαιο πως θα στεφθεί υπό επιτυχία.

Το απόγευμα της Τετάρτης (28/3), στο "Γ. Καλαφάτης" δεν μεταφέρθηκαν (ακόμα τουλάχιστον) οι διακανονισμοί προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας, όπως ειπώθηκε και γράφτηκε αρχικά. Ανέβηκαν, κάποια άλλα έγγραφα τα οποία τα μετέφερε στέλεχος του αγωνιστικού. Ο φάκελος εμπεριείχε τις προτάσεις ανανεώσεων που κατατέθηκαν τους πιτσιρικάδες της α’ ομάδας που προέρχονται από την Ακαδημία κι έχουν συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τους Γιάννη Μπουζούκη (20 χρονών, επιτελικός μέσος), Φάνη Μαυρομάτη (21 χρονών, στόπερ κι αριστερό μπακ κι αρχηγός της Κ20 στα τελευταία ματς) και Στέφανο Ευαγγέλου (20 ετών, στόπερ) οι οποίοι δέχθηκαν προτάσεις τριετή συμβόλαια και θα κληθούν να απαντήσουν στην ΠΑΕ μέσα στις επόμενες 7-10 μέρες.

Αντίστοιχες προτάσεις θα γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και προς τους Βασίλη Ξενόπουλο (20 χρονών, τερματοφύλακας) και Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο (21 ετών, στόπερ) κι ο λόγος είναι συγκεκριμένος:

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό θέλουν οπωσδήποτε να "προλάβουν" την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες από τη FIFA και το ενδεχόμενο να μην μπορούν να κάνουν περισσότερες από δύο ανανεώσεις συμβολαίων (τόσες προβλέπονται ακόμη και στην πιο "βαριά" ποινή απαγόρευσης μεταγραφών). Και γι’ αυτό έσπευσαν να «δέσουν» τουλάχιστον τους «μικρούς»!

Το αν θα το πετύχουν πάντως με τους Μπουζούκη και Ευαγγέλου είναι λίγο… αμφίβολο, αφού ο πρώτος –όπως έχουμε επισημάνει εδώ κι εβδομάδες- είχε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης και ο δεύτερος "ψάχνεται" για το εξωτερικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK