Γκρέμισε... φούρνο με το γκολ του ο Ρέις!!

Με αφορμή το παρθενικό γκολ του Πορτογάλου με τον Παναθηναϊκό, κόντρα στον Αστέρα, διαβάστε την... περίεργη ιστορία που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα. Κάθε πότε και που σκοράρει.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν τον λες και...πιτσιρικά αφού έχει κλείσει τα 26χρόνια του. Όπως δεν τον λες και σκόρερ αφού μέχρι σήμερα, μετά από 7 χρόνια επαγγελματικής καριέρας και έχοντας αλλάξει 5 ομάδες, μετρούσε μόλις 2 γκολ. Και δεν ξέρουμε αν... γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος στους Αμπελοκήπους, κοντά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, επειδή ο Νούνο Ρέις άνοιξε το σκορ στο Παναθηναϊκός – Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός έπρεπε να περιμένει την 15η εμφανισή του με τους “πράσινους” για να σκοράρει το παρθενικό του γκολ. Το πιο εντυπωσιακό; Αυτό ήταν μόλις το 3ο γκολ στην καριέρα του Νούνο Ρέις. Είχε σημειώσει το πρώτο στα 20 του χρόνια, όταν αγωνιζόταν δανεικός στην Σέρκλ Μπριζ, στην ήττα με 1-3 απο την Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Έπρεπε να περάσουν περίπου 4 χρόνια για να ξανασκοράρει με την Σπόρτινγκ Β΄στο 2-2 με την Φερεϊνσε (2η κατηγορία). Για πρώτη φορά πάντως σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε την πρωτοπορία στο σκορ στην ομάδα του.

Αν συνεχίσει με την ίδια συχνότητα τότε θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο γκολ του Νούνο Ρεις το 2018. Και να σκεφτούμε πως για να σκοράρει ο Πορτογάλος πρέπει να... αλλάζει φανέλα ομάδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρέλα με Καρβέλα στη Λεωφόρο
Ανακοίνωσε Μολίνς ο Παναθηναϊκός!
"Πράσινο" στα ιατρικά του Μόλινς
VIDEO: Η άφιξη του Μόλινς στην Αθήνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK