Η αγκαλιά Μπουζούκη - Δώνη ήταν δείγμα ευγνωμοσύνης

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί είχαν ολοκληρωθεί, αλλά ο σκόρερ του Παναθηναϊκού είχε αφήσει κάτι για το τέλος. Πήγε στον προπονητή του και του... αφιέρωσε το γκολ που μόλις είχε πετύχει! Σαν ένα ευχαριστώ.

Εκ των πραγμάτων ο Γιώργος Δώνης δεν είχε πολλές επιλογές πηγαίνοντας στον Παναθηναϊκό (του δεύτερου μνημονίου και) των περιορισμών στις μεταγραφές.

Για παιδιά όμως, όπως ο Γιάννης Μπουζούκης, είναι η ευκαιρία που έψαχναν να διακριθούν, να δείξουν αν και τι μπορούν να καταφέρουν. Όσο μάλιστα ο προπονητής του "τριφυλλιού" δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους, τόσο αυτά θα αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Και παράλληλα ευγνωμοσύνη για όσα τούς προσφέρει καθημερινά.

Πόση; Όση η αγκαλιά του σκόρερ του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη, όταν οι δυο τους "συναντήθηκαν" στον πάγκο μετά το υπέροχο γκολ που πέτυχε.

Γ.Ζ

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.