"Η Αρχεντίνος πάει στη FIFA, ο Αλαφούζος τον πουλάει"

Δημοσιογράφος από την Αργεντινή ισχυρίζεται πως η Αρχεντίνος Τζούνιορς θα προσφύγει στη FIFA προκειμένου να διεκδικήσει χρήματα που οφείλονται στην ομάδα από τον Παναθηναίκό, για τη μεταγραφή του Ρινάλντι. Παράλληλα υποστηρίζει ότι ο παίκτης θα πωληθεί, κατόπιν επιθυμίας του προέδρου των "πρασίνων".

Συγκεκριμένα η Maria Clara Rositano σε ανάρτησή της, υποστήριξε χαρακτηριστικά πως η πρώην ομάδα του Λαουτάρο Ρινάλντι, θα φτάσει μέχρι της διεθνή συνομοσπονδία για να διεκδικήσει οφειλόμενα από τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού.

Περισσότερες λεπτομέρειες πάντως, σχετικά με το ποσό που διεκδικεί η αργεντίνικη ομάδα, δεν έχουν γίνει γνωστές.

 

Λίγο αργότερα πάντως, από τον ίδιο λογαριασμό, γράφτηκε πως πληροφορίες από την Ελλάδα αναφέρουν ότι ο παίκτης θα πωληθεί, κάτι που αποτελεί επιθυμία του προέδρου, επειδή δεν παίζει: "Μου λένε από την Ελλάδα ότι ο Ρινάλντι που αποτελεί επιλογή του Ζιλμπέρτο Σίλβα (ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα) θα πωληθεί κατόπιν επιθυμίας του προέδρου, επειδή δεν αγωνίζεται πολύ".

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".