Η δήλωση Μπουρούση που αφήνει ανοικτά τα ενδεχόμενα

Ο διεθνής σέντερ θόλωσε τα νερά και δεν ξεκαθάρισε αν το μέλλον του είναι συνδεδεμένο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Μπουρούσης είχε υπογράψει πέρυσι συμβόλαιο για δύο χρόνια. Τουτέστιν θα έμενε στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Λέτε όμως ο "καπετάνιος" να σαλπάρει γι' άλλες πολιτείες; Ο ίδιος πάντως έκανε μια δήλωση με πολλές ερμηνείες από τη Σύρο που βρίσκεται για το τουρνουά του Πρίντεζη. Μια δήλωση που εύκολα μπορεί να συνδεθεί με την πολυκοσμία στη φροντ λάιν του "τριφυλλιού", ύστερα από την απόκτηση των Όγκαστ και Βουγιούκα.

Τι είπε ο Μπουρούσης; Πως "άγχος έχει η Ελλάδα πού θα παίζω εγώ του χρόνου. Δεν είναι ώρα γι' αυτά τώρα. Ήρθαμε εδώ για τον Γιώργο".

Στην Κίνα θα τον ήθελαν πολύ και πληρώνουν. Πριν πάντως μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, οριστικές αποφάσεις δεν πρόκειται να πάρει. Εκτός κι αν έχει ήδη κατασταλάξει...

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...