Η φημολογία για Τζέιμς και η πραγματικότητα

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ελεύθερος και οι φήμες για επαφές με τον Παναθηναϊκό κυκλοφορούν όσο και πιο... ζωηρές. Ποια είναι όμως η πραγματικότητα και πόσες πιθανότητες έχει ένα τέτοιο deal;

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
james EUROKINISSI

Ο Μάικ Τζέιμς έφυγε το καλοκαίρι για το ΝΒΑ και τους Φοίνιξ Σανς. Αν και πήγε σε μια ομάδα χωρίς στόχους με άναρχο μπάσκετ που του ταιριάζει και είχε και σχεδόν 10π μ.ο, παρόλα αυτά η ομάδα του δεν τον κράτησε και ο Αμερικανός δεν βρίσκει εδώ και 15 μέρες συμβόλαιο στην Αμερική.

Έτσι ακούστηκε για την Μπαρτσελόνα, αλλά ο ίδιος μάλλον ψάχνεται για να γυρίσει στην Ελλάδα που του αρέσει. Έχει κάνει και σχετικά... προφητικά ποστ. Ο Τζέιμς δείχνει λοιπόν ότι θέλει σαν...τρελός να γυρίσει στο ΟΑΚΑ και το ερώτημα είναι τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Η αλήθεια είναι ότι εξετάζεται η περίπτωση του, αλλά στον ΠΑΟ δεν φαίνονται και πολύ ζεστοί.

Η ομάδα έχει βρει χημεία, ο Παππάς αναδεικνύεται στον ηγέτη που πέρσι τον ρόλο αυτό είχε και όχι με τόση επιτυχία ο Τζέιμς (ήταν ευχή και...κατάρα )και αν έρθει ο Αμερικανός θα χαλάσει ίσως η ισορροπία στην γεμάτη περιφέρεια.

Άλλωστε θα θέλει και 300-400χιλ για τους υπόλοιπους μήνες και έτσι ο Πασκουάλ καλείται να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση ζυγίζοντας υπέρ και κατά. Οι πληροφορίες μας λένε ότι στον ΠΑΟ δεν καίγονται και δύσκολα θα κλείσει το deal. Άλλωστε έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για σέντερ αν βρεθεί μια ευκαιρία για να γεμίσει η φροντ λάιν, μιας και δεν έχει βγει η κίνηση με τον Όγκαστ!

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK