Η κυρία Μπεργκ δεν περνάει καλά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έχει... τάσεις φυγής

Ο Μάρκους Μπεργκ άφησε τον Παναθηναϊκό για την Αλ Αΐν το καλοκαίρι, μετακομίζοντας μαζί με την οικογένειά του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ωστόσο η σύζυγός του, Ζοζεφίν, φαίνεται πως άρχισε να μην περνάει καλά κι αυτό πιθανότατα θα... επηρεάσει και τον ίδιο.

Η κυρία Μπεργκ δεν περνάει καλά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έχει... τάσεις φυγής

Η σεζόν ξεκίνησε δύσκολα για τον Μάρκους Μπεργκ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όμως έχει αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει τον εαυτό του. Ο Σουηδός επιθετικός που μετακόμισε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό στην Αλ Αΐν μετράει τέσσερα τέρματα και έξι ασίστ σε έξι ματς.

Δεν περνάει όμως το ίδιο καλά η σύζυγός του, Ζοζεφίν. Η όμορφη ξανθιά σύζυγός του, την οποία μάθαμε αρκετά καλά από τις παρουσίες της στην Λεωφόρο, έχει αρχίσει τις τελευταίες ημέρες να ανεβάζει στο instagram διάφορα... περίεργα μηνύματα, δείχνοντας πω κάτι έχει αλλάξει. Ίσως έχει βαρεθεί τη ζωή στο Άμπου Ντάμπι, ίσως να μην της αρέσει το μέρος και θέλει να επιστρέψει σε πιο... γνωστά μέρη.

Η αρχή έγινε πριν τρεις ημέρες όταν ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον Μπεργκ, στην οποία έγραφε: "Μου λείπει αυτό που είχαμε τόσο πολύ. Δύσκολες ημέρες με άρρωστα παιδιά και εγώ να προσπαθώ να δίνω το 100% σε όλους". Η φωτογραφία αυτή έδειξε μια νοσταλγία για τις παλιές προσωπικές του στιγμές...

Στη συνέχεια, την Πέμπτη (9/11) ανέβασε νέα φωτογραφία με την ίδια μόνη μπροστά από την κατοικία (;) τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην οποία έγραψε: "Όταν φτάνεις σε ένα δύσκολο μέρος και όλα είναι εναντίον σου, και δείχνεις σαν να μην μπορείς να αντέξεις ούτε ένα λεπτό παραπάνω, μην τα παρατάς, ρόδα είναι και γυρίζει".

Πόσο δύσκολα είναι άραγε τα πράγματα που περιγράφει η Ζοζεφίν και πόσο δύσκολο είναι το μέρος; Μπορεί άραγε να αντέξει παραπάνω; Υπάρχει περίπτωση όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση που βιώνει, να επηρεάσει και τον ίδιο τον Μάρκους Μπεργκ και να αναγκαστεί... λόγω συζύγου να αλλάξει σύντομα παραστάσεις;

News 24/7

24MEDIA NETWORK