"H μάχη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο συνεχίζεται"

Προσωρινή θεωρούν στον Παναθηναϊκό την απόφαση για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, τονίζοντας πως η μάχη για καθαρό ποδόσφαιρο θα συνεχιστεί.

"H μάχη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο συνεχίζεται"
INTIME SPORTS

Το CAS απέρριψε την προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης της UEFA για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League, ωστόσο στο "τριφύλλι" στέκονται σε δύο λεπτομέρειες παρά τις τελευταίες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" υποστηρίζουν ότι εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τόνισε πως: "το ανακριτικό υλικό εγείρει αμφιβολίες σε σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στο κοντινό μέλλον αν υπάρξουν λόγοι θα αποβάλει τον Ολυμπιακό από τις διοργανώσεις, ακόμα και κατά τη διάρκειά τους".

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι "για πρώτη φορά στην ιστορία, το Appeals Body της UEFA που εκδίκασε την καταγγελία μας στις 23/7 δεν αποφάσισε επί του θέματος, αναφέροντας ότι θα περιμένει την ετυμηγορία του CAS".

Η πλευρά του Παναθηναϊκού υπογραμμίζει ακόμη ότι ισχύουν όσα είχε πει στις 30/6 ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο: "Το πειθαρχικό σώμα της UEFA έχει προσωρινά δεχθεί τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν έρευνες στην Ελλάδα και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει... Όπως γνωρίζετε αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνο. Χρειαζόμαστε καθαρά στοιχεία. Πιστεύω ότι τα όργανα μας είναι αυστηρά όταν συναντούν στημένα ματς. Εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο θα ληφθεί υπόψη. Αυτός είναι ξεκάθαρος κανόνας όπως και ότι αυτομάτως αποκλείεται κάθε σύλλογος που εμπλέκεται σε στημένα ματς".

Τέλος, το μήνυμα του "τριφυλλιού" μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι: "Η μάχη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς υπόγειες διαδρομές και σημαδεμένα χαρτιά συνεχίζεται. Και θα παραμείνει αταλάντευτη αυτή η θέση μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK