Η νύχτα του Ουζουνίδη στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο πέρασε το βράδυ του μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού (1-0) ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Άλλοι πανηγύριζαν ακόμα τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό τo Σάββατο (28/10) κι άλλοι ένα 24ωρο μετά βρέθηκαν στο νοσοκομείο. Ο λόγος για τον κόουτς του Παναθηναϊκού, Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος πέρασε το βράδυ της Κυριακής (29/10) στο νοσοκομείο "Υγεία", όπου εισήχθη με έντονες στομαχικές διαταραχές.

Όπως έδειξαν οι πολλές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο "πράσινος" προπονητές, υπέστη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, απόρροια της πίεσης και του άγχους πριν και κατά τη διάρκεια του μεγάλου παιχνιδιού με τον αιώνιο αντίπαλο. Μην ξεχνάμε φυσικά ότι τίποτα δεν είναι πλέον εύκολο στο "πράσινο" στρατόπεδο με όλα αυτά που συμβαίνουν και στο διοικητικό κομμάτι και κάθε ημέρα είναι και μια δοκιμασία για τον 49χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει πάρει πάνω του όλη την ομάδα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε όλο το βράδυ στο νοσοκομείο, ενώ πήρε εξιτήριο το πρωί της επόμενης ημέρας (Δευτέρα 30/10) και επέστρεψε στο σπίτι του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK