Η... ολέθρια σχέση Παναθηναϊκού-Ευρωλίγκας

Oλα δείχνουν ότι η σχέση του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα θα φτάσει στο σημείο που δεν θα έχει... επόμενο στάδιο. Η πρόθεση Γιαννακόπουλου να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ και η αντίδραση που αναμένεται.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γιαννακόπουλος EUROKINISSI

Η… διαρροή από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν σαφής. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να παρακολουθήσει, παρά την τιμωρία του, όλους τους εντός αλλά και εκτός αγώνες του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα από κοντά αγνοώντας την απαγόρευση εισόδου από τη διοργανώτρια αρχή. Με πρώτο και καλύτερο το ματς της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ με τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό.

Η… διαρροή δε από πλευράς Ευρωλίγκα είναι εξίσου σαφής. Οποιαδήποτε επιπλέον παραβατική συμπεριφορά από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού θα σημάνει μέχρι και αποβολή της ομάδας από τη διοργάνωση!

Η απόφαση του ανεξάρτητου Δικαστή της Ευρωλίγκα να μετατρέψει την ποινή του κ.Γιαννακόπουλου από 12 σε 5 μήνες προσθέτοντας 60.000 ευρώ πρόστιμο έδειξε πως η διοργανώτρια αρχή δεν έχει καμία πρόθεση να «συγχωρέσει» τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ (σ.σ. για όσους αναρωτιούνται ο κ.Γιαννακόπουλος για την Ευρωλίγκα είναι ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού όντας ο μέτοχος που έχει υπογράψει όλα τα σχετικά έγγραφα) για όσα συνέβησαν μέσω… instagram με τους Τούρκους της Φενέρμπαχτσε. Παράλληλα του έστειλε «εμμέσως» το μήνυμα να συμμορφωθεί στις αποφάσεις της.

Η αντίδραση του κ.Γιαννακόπουλου ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη. Όχι μόνο δεν πρόκειται να συμμορφωθεί στην τιμωρία αλλά με την πρόθεση να βρεθεί την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν… λογαριάζει τη διοργανώτρια αρχή και θα τραβήξει το σχοινί μέχρι αυτό να σπάσει.

Γιατί σε τελική ανάλυση αυτό το ιδιότυπο μπρα-ντε-φερ που παίζεται εδώ και ένα μήνα δεν (θα) έχει άλλη κατάληξη από να χωρίσουν οι δρόμοι Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκού. Και κατά πως φαίνεται το… ζητούμενο είναι πλέον αν ο Παναθηναϊκός θα φύγει μόνος του (για να πάει στο Champions League;) ή αν θα τον διώξει η Ευρωλίγκα. Και προς το παρόν οι δύο πλευρές με τη στάση τους δείχνουν ότι προσπαθεί να… προλάβει ο ένας τον άλλο.

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK