Η "συγκυρία" για τον "πράσινο" Χίλιεμαρκ!

Πώς το "όχι" της τελευταίας στιγμής του Αλγερινού Ταΐντέρ στο deal ανταλλαγής της Τζένοα με την Μπολόνια, έφερε τον διεθνή Σουηδό μέσο στον Παναθηναϊκό μέσα σε λίγα 24ωρα

Swedens Oscar Hiljemark celebrates after scoring his side's 4rth goal during the Euro U21 soccer championship semifinal match between Denmark and Sweden, at the Letna stadium in Prague, Czech Republic, Saturday, June 27, 2015. Sweden defeated Denmark by 4-1. (AP Photo/Petr David Josek)
Swedens Oscar Hiljemark celebrates after scoring his side's 4rth goal during the Euro U21 soccer championship semifinal match between Denmark and Sweden, at the Letna stadium in Prague, Czech Republic, Saturday, June 27, 2015. Sweden defeated Denmark by 4-1. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Η Τζένοα και δη ο προπονητής της Ιβάν Τζούριτς είχαν αποφασίσει εδώ και τρεις εβδομάδες πως ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ δεν χωρούσε πλέον στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας και αναζητούσαν σύλλογο, είτε για να τον «δανείσουν», είτε ακόμη και να τον πουλήσουν.

Πλην του ΠΑΟΚ που όντως είχε μπει στο… κόλπο, πριν από περίπου 10 μέρες, αλλά δεν τα βρήκε ούτε με τους Γενοβέζους, ούτε με την πλευρά του παίκτη, ακόμη και για «δανεισμό», η Τζένοα συζητούσε το περασμένο σαββατοκύριακο με τη Μπολόνια με (την πρώην ομάδα του Αντονί Μουνιέ), για ανταλλαγή του Χίλιεμαρκ με τον 25χρονο διεθνή Αλγερινό μέσο, Σαφίρ Ταϊντέρ. Κι ενώ όλα έδειχναν έτοιμα και τα συμβόλαια ήταν… στρωμένα στο τραπέζι, ο Ταϊντέρ είπε την τελευταία στιγμή «no» και χάλασε το όλοdeal.

Με μεγάλο… ωφελημένο απ’ την όλη διαδικασία τον Παναθηναϊκό, που το απόγευμα της Τετάρτης (30/8) κινούμενος «αθόρυβα» και σε χρόνο…dt έκλεισε τον δανεισμό του 25χρονου, διεθνούς Σουηδού μέσο για ένα χρόνο.

Κι αν μη τι άλλο το ταξίδι που έκανε άνθρωπος του «τριφυλλιού» στο Μιλάνο στο φινάλε του ιταλικού «mercato», όπου αποδείχθηκε πολλαπλώς ωφέλιμο για τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο για το… παρόν (επαφές με Μπολόνια, Τζένοα, Χίλιεμαρκ κλπ), αλλά και για το μέλλον. Κι αυτό θα φανεί (και) τον Γενάρη και το επόμενο καλοκαίρι, πρώτα ο Θεός!

AP Photo/Petr David Josek

News 24/7

24MEDIA NETWORK