Η βαθμολογία ΣΟΚ για τον Παναθηναϊκό μετά το -9

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ τιμώρησε με αφαίρεση εννέα βαθμών τον Παναθηναϊκό για τις υποθέσεις Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν με αποτέλεσμα οι "πράσινοι" να είναι ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό, ασχέτως αν η Κέρκυρα δεν πήρε κάτι από τον Ολυμπιακό. Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία.

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos omadiki proponisi EUROKINISSI

Νέο σοκ για την ομάδα και τους φίλους του Παναθηναϊκού το μεσημέρι Δευτέρας. Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έβαλε ένα ακόμα καρφί στο ταλαιπωρημένο κορμί των "πράσινων", ανακοινώνοντας αφαίρεση εννέα βαθμών από τη φετινή βαθμολογία!

Αν υπολογίσουμε και το μείον τρία από την υπόθεση Βέμερ, τότε το "τριφύλλι" μέσα σε λίγες ημέρες έχασε συνολικά δώδεκα πόντους! Όπως καταλαβαίνετε, η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, καθώς ο Παναθηναϊκός με το... ζόρι είναι λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Όλα αυτά όμως δεν έχουν καμία απολύτως σημασία! Βλέπετε, στις τρεις τιμωρίες αφαίρεσης βαθμών, έρχεται απευθείας υποβιβασμός! Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δηλαδή έχει ήδη ανοιχτή την υπόθεση του Βέμερ και τώρα αυτή των Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν! Πήγαμε στους τέσσερις!

Αν δεν τα βρει τουλάχιστον με τους δυο από αυτούς μέσα στις επόμενες ημέρες, τότε έχουμε υποβιβασμό πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ

11η ΑΕΛ 29 βαθμοί

------

12η Απόλλων Σμύρνης 26 βαθμοί

13η Λαμία 26 βαθμοί

14η Παναθηναϊκός 23 βαθμοί

15η Κέρκυρα 21 βαθμοί

16η Πλατανιάς 10 βαθμοί

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως η Κέρκυρα από σχεδόν υποβιβασμένη, διατηρεί ελπίδες παραμονής και μάλιστα μεγάλες.

Ακόμα κι αν τα βρουν στον Παναθηναϊκό με δυο από τους τέσσερις παίκτες και επιστραφούν κάποιοι βαθμοί, μέχρι το τέλος θα έχουμε μεγάλη μάχη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

28η Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

29η Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

30η Παναθηναϊκός - Ξάνθη

Έχει και αυτό τη σημασία του, αφού οι "πράσινοι" δίνουν τρία δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και σε αυτά μπορεί να παίζουν την... ύπαρξη τους στην κατηγορία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

"Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε ( 50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ,κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK