Ιστορικό αντάμωμα τριών "γιγάντων" του Παναθηναϊκού

Ο Τζέιμς Γκιστ βρίσκεται στις ΗΠΑ και παρακολούθησε διά ζώσης τον αγώνα των Νετς με τους Νικς. Όχι μόνος αλλά με ξεχωριστή παρέα, δύο πρώην άσους του Παναθηναϊκού (PHOTO).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό θα πει ιστορικό αντάμωμα. Ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος βρίσκεται αυτή την περίοδο στις ΗΠΑ (συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά το σοβαρό τραυματισμό του), βρέθηκε στο "Barclays Center" τα ξημερώματα της Πέμπτης για να δει το νεουρκέζικο ντέρμπι μεταξύ των Νετς και των Νικς για την regular season του NBA (νικητές ήταν οι φιλοξενούμενοι με 95-90).

Δεν είδε όμως το ματς μόνος αλλά με καλή παρέα από δύο πρώην άσους του Παναθηναϊκού , εξίσου αγαπημένοι των πράσινων οπαδών όπως και εκείνος: τον Μάικ Μπατίστ και τον Στέφαν Λάσμε.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Ιnstagram και η αποθέωση που γνώρισαν και οι τρεις από τους φίλους του "τριφυλλιού" ήταν αναμενόμενη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βρήκε ηγέτη στο πρόσωπο του Ρίβερς

News 24/7

24MEDIA NETWORK