Και μέσα σε όλα ο... Τσάκας

Ποιος είπε ότι ο Βλάσης Τσάκας έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο;

Δεν έφτανε η πίκρα των φίλων του Παναθηναϊκού για τη βαριά ήττα στο ντέρμπι, ο περίφημος Βλάσης Τσάκας έκανε την εμφάνισή του στο facebook.

Ο... αυτοαπασχολούμενος, όπως αποκαλείται στην προσωπική σελίδα του, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τους πρίγκιπες και τα MoU, σχολίασε το ντέρμπι του γηπέδου Καραϊσκάκη και σε ερώτηση φίλου του Παναθηναϊκού για τους Κινέζους επενδυτές (ναι, υπάρχουν κι αυτοί...), η απάντησή του γέννησε ερωτήματα: "Το πλάνο το επενδυτικό που προτάθηκε έχει γίνει αποδεκτό. Περιμένουμε τις εξελίξεις", έγραψε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, ο ίδιος έβγαλε στην επιφάνεια το καλοκαίρι πλάνα περί Κινέζων επενδυτών, την ώρα που δεν πάνε λίγα χρόνια από τότε που ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε με την... πριγκιπική ειδησεογραφία και τα άσπρα άλογα.

Σ.Κ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).