Και το αίμα του για τον Παναθηναϊκό ο Καλάθης

Μία υπερπροσπάθεια και ο αγκώνας του Τσέισον Ραντλ είχαν ως αποτέλεσμα να σκιστεί το μέτωπο του Νικ Καλάθη, που γέμισε αίματα! Χρειάστηκε να καθαρίσουν το παρκέ για να συνεχιστεί το ματς (φωτογραφίες).

Ο Νικ Καλάθης ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ρεάλ, όμως πέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου στάθηκε άτυχος. Στην προσπάθεια του να κρατήσει τη μπάλα ενός παρκέ κοντά στη ρακέτα, δέχθηκε αγκωνιά στο κεφάλι!

Βλέπετε ο Τσέισον Ραντλ ήταν απρόσεκτος και τραυμάτισε τον γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος μάτωσε. Αμέσως αποχώρησε για τον πάγκο, όπου του τοποθέτησαν γάζα και προσπάθησαν να του δέσουν το κεφάλι.

Το πρόχειρο δέσιμο δεν έπιασε όμως και τελικά μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια για να του γίνουν ράμματα στο κεφάλι. Ευτυχώς βγήκε κανονικά στο δεύτερο μέρος με... μπαταρισμένο το μέτωπο.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον τραυματισμό του:

 

 

 

Γ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.