Κατέβασε ποστάρισμα για τα θύματα της Θύρας 7 ο Σαραβάκος

Ο Δημήτρης Σαραβάκος ανέβασε στο Facebook φωτογραφία από το μνημείο με τα θύματα της Θύρας 7 μαζί με ένα συγκινητικο μήνυμα αλλά το κατέβασε λόγω υβριστικών μηνυμάτων.

Κατέβασε ποστάρισμα για τα θύματα της Θύρας 7 ο Σαραβάκος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυστυχώς στην Ελλάδα το να δείξεις αλληλεγγύη, συμπόνοια και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, είναι κάτι που απαγορεύεται διά ροπάλου όταν μιλάμε για τον "αιώνιο αντίπαλο", τον παραδοσιακό "εχθρό", τον "μισητό απέναντι".

Αυτό το διαπίστωσε ο Δημήτρης Σαραβάκος το απόγευμα της Κυριακής, με τον παλαίμαχο επιθετικό του Παναθηναϊκού να ανεβάζει στο Facebook φωτογραφία από το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 μαζί με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα αλλά να αναγκάζεται λίγο αργότερα να το αποσύρει μετά τα υβριστικά μηνύματα που κατέκλυσαν το προφίλ του.

Ποιο ήταν το "έγκλημα" του "μεγάλου μικρού" των ελληνικών γηπέδων πέρα από τη φωτογραφία που ανέβασε (λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση 36 ετών από τη πένθιμη επέτειο της Θύρας 7 όπου έχασαν τη ζωή τους 21 άνθρωποι);

Το ότι έγραψε τα εξής: "Η ανθρωπιά σε αυτόν εδώ τον τόπο παραμένει ζωντανή ανάμεσα μας και κανείς δεν μπορεί να μας την πάρει. Γιατί πέρα από τα χρώματα, τις αντιπαλότητες και τα μίση... ο πόνος μας ενώνει".

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK