Κάτσε μέχρι τη Δευτέρα στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Δώνης στηρίζει πολλά από τα πλάνα του ενόψει της επόμενης σεζόν στον Εργκις Κάτσε, η μεταγραφή του οποίου στον Παναθηναϊκού αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

Ο Γιώργος Δώνης περιμένει τον Εργκις Κάτσε στον Παναθηναϊκό όπως παλαιότεροι οι χωρικοί περίμεναν το Πάσχα μετά από 40 ημέρες νηστείας.

Ο Ελληνας τεχνικός θεωρεί ότι ο Αλβανός μέσος, κάνοντας κανονικά προετοιμασία, θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του νέου ρόστερ και θα πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Ειρήσθω εν παρόδω, η μεταγραφή του Κάτσε στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα ημέρα κατά την οποία δεν αποκλείεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πράσινους και ο Γιώργος Δώνης.

Εν συνεχεία θα τεθούν σε προτεραιότητα τα υπόλοιπα μεταγραφικά (η περίπτωση Μυστακίδη για παράδειγμα) στα οποία ο Παναθηναϊκός, λόγω και των περιορισμών στις μεταγραφές, οφείλει να κάνει ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις.

Ν.Γ.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.