"Κοντά σε Παναθηναϊκό ο Κονέ"

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του "Tuttomercatoweb", ο Παναγιώτης Κονέ βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Foto LaPresse - Valter Parisotto
19/09/15 Udine (Italia)
Sport Calcio
Udinese - Empoli
Campinato di Calcio Serie A Tim 2015 2016 - Stadio Friuli
Nella foto: Kone Panagiotis

Photo LaPresse/ Ph. Valter Parisotto
19 September 2015 Udine (Italy)
Sport Soccer
Udinese - Empoli - Championship League A Tim 2015 2016
Friuli Stadium
In the Photo: Kone Panagiotis
Foto LaPresse - Valter Parisotto 19/09/15 Udine (Italia) Sport Calcio Udinese - Empoli Campinato di Calcio Serie A Tim 2015 2016 - Stadio Friuli Nella foto: Kone Panagiotis Photo LaPresse/ Ph. Valter Parisotto 19 September 2015 Udine (Italy) Sport Soccer Udinese - Empoli - Championship League A Tim 2015 2016 Friuli Stadium In the Photo: Kone Panagiotis LAPRESSE

Μετά τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, που αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία "ανάσα" από την απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας " Tuttomercatoweb.com", οι πράσινοι έδωσαν τα χέρια με την Ουντινέζε για τη μεταγραφή του Έλληνα μέσου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, διατηρώντας παράλληλα οψιόν αγοράς.

Το κόστος της μεταγραφής, καθώς κι η ρήτρα που αναμένεται να μπει στο συμβόλαιο του 28χρονου άσου δεν αποκαλύπτονται. Παρ' όλα αυτά, το δημοσίευμα αναφέρει πως καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του deal έπαιξε η εξαιρετική σχέση που διατηρεί ο Αντρέα Στραματσόνι με τον πρόεδρο των "μπιανκονέρι", Τζιαμπάολο Πότσο. Πλέον απομένει μόνο το τυπικό "ΟΚ" από τον τεχνικό της Ουντινέζε, Τζουζέπε Ιακίνι προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματα του Έλληνα άσου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Υπογράφει τη Δευτέρα ο Ουακάσο"
Ερχεται στην Ελλάδα για τα ιατρικά ο Ιμπάρμπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK