Ξεκίνησε για την Ελλάδα ο Τσάβες!

Ξεκίνησε το... μεγάλο ταξίδι για την Ελλάδα ο Αντρέ Τσάβες. Πότε αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας και ο.. αγώνας δρόμου που γίνεται να για προλάβει να δηλωθεί στο... 90' με την Μπιλμπάο.

Ξεκίνησε για την Ελλάδα ο Τσάβες!
chaves

Ο 26χρονος άσος μοιάζει ενθουσιασμένος με τη νέα του περιπέτεια, αφού ανέβασε tweet από το αεροδρόμιο, όπου ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι για την Αθήνα (μέσω... Γερμανίας!). Το θέμα φυσικά δεν είναι να έρθει, αλλά το πότε και αυτό γιατί γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβει για να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα διπλά ματς με την αθλέτικ.

Αγωνιστικά ο Τσάβες είναι... πανέτοιμος. Έχει κάνει προετοιμασία με την Μπόκα, έχει παίξει σε κάποια φιλικά και το μόνο που απομένει ουσιαστικά είναι να περάσει ιατρικές εξετάσεις για το τυπικό της υπόθεσης.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" αυτές τις δυο ημέρες "έτρεξαν" όλα τα υπόλοιπα. Έχουν ανταλλάξει συμβόλαια με τον μάνατζερ του παίκτη (που θα έρθει κι αυτός στην Αθήνα) και τους Αργεντινούς (Μπόκα, Μπάνφιλντ), έτσι ώστε μέχρι τα μεσάνυχτα να είναι όλα έτοιμα για να σταλεί ο φάκελος του στην UEFA.

Κάτω από το tweet του παίκτη πάντως, που αναφέρει: "Φεύγω ήδη για την Ελλάδα. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία", έγινε ένας μικρός... χαμός, με τους φίλους της Μπόκα να τον αποχαιρετούν και εκείνους του Παναθηναϊκού να τον αποθεώνουν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK