Ξέρει που πατά και που βρίσκεται ο Λυμπερόπουλος

O Nίκος Λυμπερόπουλος κερδίζει τις εντυπώσεις των συνομιλητών του με το ρεαλισμό αλλά και την απόλυτη γνώση της δύσκολης κατάστασης που έχει να διαχειριστεί ως τεχνικός διευθυντής.

Αν κάτι διακρίνει σαφώς τον Νίκο Λυμπερόπουλο στις μέχρι στιγμής επαφές που έχει με τη μανατζερική πιάτσα για τον Παναθηναϊκό αυτό είναι ο ρεαλισμός.

Ο Μεσσήνιος τεχνικός διευθυντής των πράσινων ξέρει πολύ καλά και που βρίσκεται αλλά και ποιες είναι ακριβώς οι δυσκολίες της ομάδας, στον οικονομικό αλλά και σε άλλους τομείς.

Αυτό το μεταφέρει και σ' αυτούς με τους οποίους συνομιλά. Δεν εξωραϊζει την κατάσταση ούτε υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια για να γίνει αρεστός και ευχάριστος.

Αντιθέτως, προσεγγίζει τα πάντα με την ωμή και την απόλυτη δύναμη των αριθμών και δίνει στους πάντες να καταλάβουν μέχρι που μπορεί να απλώσει τα πόδια του ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον υπό αυτό το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Τώρα αν τα πράγματα ως προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη αλλάξουν, βλέπουμε...

Ν.Γ.

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.