Με δύο δόντια λιγότερα ο Ζέκα!

Πολύ κακή ημέρα ήταν για τον Κάρλος Ζέκα η Πέμπτη (20/10). Όχι μόνο υπέστη θλάση στο δικέφαλο, αλλά έσπασε και δύο δόντια σε "μονομαχία" με παίκτη της Σταντάρ.

Μεγαλύτερος άτυχος από τον Κάρλος Ζέκα δεν υπήρχε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης. Ο αρχηγός των "πράσινων" υπέστη, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 78', όμως πολύ νωρίτερα είχε χάσει δύο δόντια του!

Στο 10' συγκρούστηκε με τον Εντμίλσον με αποτέλεσμα να χάσει δύο μπροστινά δόντια. Δεν το έβαλε κάτω όμως και συνέχισε το ματς.

Βέβαια μετά τη λήξη δεν μπορούσε να κάνει δηλώσεις, όπως αποκάλυψε με χειρονομία του στους δημοσιογράφους. Και λογικό εδώ που τα λέμε...

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.