Μηνυτήρια αναφορά Αλαφούζου για τις απαλλαγές του koriopolis!

Διαφορετική τροπή στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης "Koriopolis" θα προσπαθήσει να δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος. Το πρωί στον Εισαγγελέα για μηνυτήρια αναφορά και νέους διαλόγους.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνοδευόμενος από μέλη του νομικού του επιτελείου, θα επισκεφτεί το πρωί την εισαγγελεία του Αρείου Πάγου,προκειμένου να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και νέα στοιχεία-διαλόγους, που έχουν πλέον απομαγνητοφωνηθεί, αλλά -ως φαίνεται- δεν ελήφθησαν υπ' όψιν στη σύνταξη της δικογραφίας, αλλά και την έκδοση απαλλακτικών βουλευμάτων!

Στην μηνυτήρια αναφορά υπάρχουν τα ονόματα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελου Μαρινάκη, παραγόντων της ΕΠΟ αλλά και της επιτροπής διαιτησίας, των διαιτητών Μάνταλου, Παππά και Κύζα, αλλά και των δύο εισαγγελέων που είχαν στα χέρια τους την υπόθεση και ελέγχονται πειθαρχικά για απόκρυψη ή παράβλεψη σοβαρών στοιχείων της υπόθεσης.

Ο κ. Αλαφούζος θα καταθέσει διαλόγους και στοιχεία από cd που έχουν απομαγνητοφωνηθεί, δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και προφανώς δεν ελήφθησαν υπ' όψιν στη σύνταξη του κατηγορητηρίου, αλλά και την έκδοση των αθωωτικών βουλευμάτων, για πρόσωπα που συνδέονται και με την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης”, επικαλούμενος οικονομική ζημία την οποία έχει υποστεί ο Παναθηναϊκός από την δραστηριότητα των συγκεκριμένων προσώπων, αλλά και τη βλάβη που υφίσταται συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω αναξιοπιστίας και συντριβής του ανταγωνισμού.

Η συνέχεια το πρωί στον Άρειο Πάγο...

Δ.Κ.