Μιλάει με Φυτανίδη ο Παναθηναϊκός, αλλά...

Μετά τον Βαγγέλη Οικονόμου ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και για την περίπτωση Σωκράτη Φυτανίδη! Ποια είναι η προτεραιότητα του έμπειρου αμυντικού και τι περιμένει από το εξωτερικό.

Μιλάει με Φυτανίδη ο Παναθηναϊκός, αλλά...
berg fitanidis EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναζητεί παίκτες... κομάντο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού υπάρχουν ελάχιστα χρήματα και οι ελλείψεις στο ρόστερ είναι (και αναμένονται να γίνουν) μεγάλες.

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η απόκτηση του Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο, με τον έμπειρο άσο να μπορεί να καλύψει τόσο το κέντρο της άμυνας όσο και το αριστερό άκρο.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που φαίνεται να βρίσκεται στο ραντάρ του Έλληνα τεχνικού είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης ( όπως διαβάσατε χθες στο Contra.gr), που πάνω-κάτω έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Οικονόμου. Παίζει σε διάφορες θέσεις ( κεντρικός αμυντικό, δεξί μπακ, ακόμα και αμυντικός μέσος να χρειαστεί), είναι ελεύθερος και διαθέτει τα χαρακτηριστικά που αναζητεί ο Ουζουνίδης.

ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ...

Το Contra.gr σκάλισε την υπόθεση και έμαθε πως όντως η πλευρά του Φυτανίδη έχει δεχθεί κρούση από τον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο... απλά. Και οι λόγοι είναι οι εξής:

-- Ο Φυτανίδης στα 33 του χρόνια ψάχνει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο. Έτσι, δεν αποκλείει ακόμα και αγορές όπως της Κίνας, Μαλαισίας και γενικότερα... εξωτικά πρωταθλήματα.

-- Πρέπει να τελειώσει οριστικά το θέμα με τον Ατρόμητο για να ξεκαθαρίσει το ποσό θα λάβει από την ομάδα του Περιστερίου.

-- Δεν απορρίπτει σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό και θα συζητήσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όμως κοιτάει και την ευρωπαϊκή αγορά.

-- Σε περίπτωση που προχωρήσει το deal θα είναι σαν εκείνο του Οικονόμου. Έξι μήνες συν ένα ή δυο χρόνια. Με τη διαφορά πως ο Φυτανίδης θέλει κάποια χρήματα μπροστά για να είναι... εξασφαλισμένος.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και σύντομα θα έχουμε νέα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK