"Μπαρούτι" στο Κορωπί, έξω φρενών οι παίκτες!

Δεν πληρώθηκε την Παρασκευή το 35% στους λογαριασμούς των παικτών του ΠΑΟ και τα "πράσινα" αποδυτήρια έγιναν ξανά… μπαρούτι. Η "εξήγηση" του Κωνσταντίνου που έκανε ακόμη πιο έξαλλούς τους ποδοσφαιριστές και η… αναμονή για τη Δευτέρα με προετοιμασία πολύ πιο έντονων αντιδράσεων πέραν της αποχής. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos omadiki proponisi EUROKINISSI

Το ‘χει η μοίρα των "πράσινων" τις τελευταίες εβδομάδες να μην μπορούν να κάνουν δύο-τρεις σερί προπονήσεις, δίχως να γεννιούνται (επιπλέον) θέματα με τις οικονομικές οφειλές της διοίκησης προς το πρόσωπό τους.

Στη "σκιά" των εξελίξεων στην υπόθεση του Γενς Βέμερ και παρά το γεγονός πως στις αρχές της εβδομάδας υπήρχε υπόσχεση απ’ τη διοίκηση (και δη τον υπηρεσιακό πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου) για καταβολή εντός της Παρασκευής (27/4) ενός μεριδίου 35% από τη δόση Δεκεμβρίου (έχουν πληρωθεί το 30% ως τώρα), λεφτά δεν μπήκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών!

Πριν ξεκινήσει μάλιστα η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, οι παίκτες συζήτησαν το θέμα στα αποδυτήρια και έγιναν έξω φρενών, όταν τσέκαραν πως δεν είχε πληρωθεί κανείς!

Οι αρχηγοί (κι όχι μόνο) μετέφεραν τον εκνευρισμό τους προς τον Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος επικοινώνησε ακολούθως με τον Κωνσταντίνου. Ο τελευταίος είπε πως υπήρξε ένα… τεχνικό ζήτημα και πως έχει δοθεί η εντολή για να πληρωθούν τα λεφτά, τα οποία θα "φανούν" στους λογαριασμούς των παικτών τη Δευτέρα (30/4).

Συμπλήρωσε δε, πως θα δοθεί την ίδια μέρα κι ένα ποσό προς το ποδοσφαιρικό τμήμα απ’ τις… εισπράξεις του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η απάντησή του βεβαίως δεν… κατεύνασε τα πνεύματα (αντιθέτως, οι περισσότεροι έγιναν ακόμη πιο έξαλλοι), ωστόσο έπειτα από "εσωτερική" κουβέντα στα αποδυτήρια αποφασίστηκε απ’ τους ποδοσφαιριστές να μην το τραβήξουν ένα 48ωρο πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, βάζοντας σε κίνδυνο την ομάδα.

Τη Δευτέρα όμως, εάν δεν πληρωθούν τα λεφτά που είχε υποσχεθεί η διοίκηση, άπαντες είναι αποφασισμένοι πλέον να τραβήξουν το σχοινί μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Με πολύ πιο έντονες αντιδράσεις κι όχι μόνο με αποχή…

News 24/7

24MEDIA NETWORK