Νέα "κουμπουριά" από Κουτρουμπή!

Με ποια "αιτιολογία" ο 27χρονος αμυντικός αξιώνει περισσότερα χρήματα απ’ τον Παναθηναϊκό στη νέα προσφυγή που κατέθεσε ο δικηγόρος του την Τετάρτη (3/1).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Στα απόλυτα άκρα βαδίζει πλέον η… σχέση του Γιώργου Κουτρουμπή με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο 27χρονος αμυντικός προέβη σε νέα νομική κίνηση σε βάρος των "πράσινων", αξιώνοντας ακόμη περισσότερα χρήματα από την πρώην (πλέον) ομάδα του!

Ο δικηγόρος του Κουτρουμπή, απέσυρε το πρωί της Τετάρτης (3/1) την πρώτη προσφυγή που είχε καταθέσει από τις 18/12, βάσει της οποίας διεκδικούσε το ποσό των 310.872,34 ευρώ και κατέθεσε… καινούργια προσφυγή! Με την οποία προσφυγή, το όλο ποσό των αξιώσεών του ανεβαίνει κι άλλο και φτάνει περίπου στις 475.000 ευρώ!

Γιατί τώρα το έκανε αυτό και με ποιο σκεπτικό ζητάει πλέον περισσότερα λεφτά; Πρόκειται για ένα νομικό… τρικ, στο οποίο "πάτησε" ο 27χρονος στόπερ, θέλοντας να πιέσει ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις και να φέρει σε ακόμη σε πολύ πιο δεινή οικονομική θέση τους "πράσινους". Μία κίνηση που εν πολλοίς, εμπεριέχει "εκδικητικές" διαθέσεις απ' την πλευρά του Κουτρουμπή, ο οποίος εμφανίζεται σφόδρα ενοχλημένος από τον τρόπο που αποπέμφθηκε από την ομάδα.

Με το να κάνει νέα προσφυγή ο Αθηναίος αμυντικός, ουσιαστικά θέλει στις μελλοντικές –και αναλογικές, βάσει του συμβολαίου του- αξιώσεις να συμπεριληφθεί κι ακόμη μία μεταγραφική περίοδος! Με βάση την πρώτη προσφυγή που έγινε τον Δεκέμβρη, τα χρήματα που διεκδικούσε απ’ τα επόμενα χρόνια του συμβολαίου που είχε με τον Παναθηναϊκό, προέκυπταν αναλογικά μέχρι και το τέλος της δεύτερης μεταγραφικής περιόδου, απ’ την ημέρα που κατέθεσε την προσφυγή.

Με απλά λόγια, ότι… παραπάνω διεκδικούσε από τον Παναθηναϊκό θα έβγαινε –με αναλογία- έως ΚΑΙ το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του προσεχούς καλοκαιριού (Αύγουστος 2018).

Τώρα, με την κατάθεση της νέας προσφυγής, ο Κουτρουμπής ουσιαστικά "ακυρώνει" την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και "προσθέτει" ακόμη μία. Και οι αναλογικές αξιώσεις του, φτάνουν πλέον μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου του 2019! Γι’ αυτό λοιπόν και το ποσό που ζητάει πλέον, είναι "φουσκωμένο" κατά περίπου 165.000 ευρώ, αφού αποφάσισε να "πατήσει" πάνω σε αυτό το νομικό "τρικ".

Εκτός των παραπάνω, η πλευρά του Κουτρουμπή, ζητάει (επιπλέον) ότι ζητούσε και στην πρώτη προσφυγή: Ποινή απαγόρευσης των μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό, στις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους και αφαίρεση βαθμών σε κάθε αγώνα, εφόσον υπάρξει "ασυνέπεια" από τους "πράσινους" σε αυτά που θα αποφασίσει η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Όλα αυτά όπως γίνεται αντιληπτό, "βαραίνουν" ακόμη περισσότερο το κλίμα και τη διάθεση ανάμεσα στις δύο πλευρές και θα πρέπει να γίνουν πολλά… βήματα μέσα στις επόμενες ημέρες, για να υπάρξει έστω μια μικρή "γεφύρωση" της διαμάχης και να καταλήξουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό…

News 24/7

24MEDIA NETWORK