Ντεμπούτο ο Mr. Manos

Εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό στο διοικητικό συμβούλιο της Super League που είναι σε εξέλιξη για την χορηγία

Το παρών στο διοικητικό συμβούλιο της Super League που είναι σε εξέλιξη, δίνει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για να αναλάβει τις διεθνείς σχέσεις ενώ παράλληλα ανέλαβε και αντιπρόεδρος στην ομάδα.

Ο έμπειρος παράγοντας κάνει το ντεμπούτο του στους “πράσινους” τους οποίους εκπροσωπεί μαζί με την Αθηνά Μπαλωμένου στο συμβούλιο που γίνεται αναφορικά με την πρόταση της Dimera, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, για την χορηγία του πρωταθλήματος (2.250 εκατ. ευρώ + 2.750 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια). Συζητείται δηλαδή, αν θα γίνει δεκτή δηλαδή η συγκεκριμένη πρόταση, μαζί με τις άλλες δύο του ΟΠΑΠ και της Alter Ego, οι οποίες είχαν κατατεθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο άνθρωπος του Βαρδινογιάννη στις υπηρεσίες του Αλαφούζου

Σπορ

Το ΟΑΚΑ γερνάει

Η πρόσφατη φωτιά στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ήταν η αφορμή για ένα εις βάθος ρεπορτάζ του Contra.gr και της Μαρίας Καούκη σχετικά με το τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.