Ο... εφιάλτης Εσιέν επιστρέφει για μία ακόμη φορά

Ο Παναθηναϊκός ξαναβρίσκει μπροστά τον Μίκαελ Εσιέν. Η νέα καταγγελία του Γκανέζου μέσου, ο οποίος αξιώνει αφαίρεση τριών βαθμών από τους πράσινους, εκδικάζεται το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μπορεί εσχάτως ο Γιάννης Αλαφούζος να άρχισε να καλύπτει τις τρύπες που ο ίδιος δημιούργησε, ωστόσο η περίπτωση του Μίκαελ Εσιέν εξακολουθεί να ταλαπωρεί τον Παναθηναϊκό.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Γκανέζου μέσου (σχετικά με την καταγγελία που έχει κάνει για τις δόσεις του Απριλίου και του Μαϊου) εκδικάζει την Τετάρτη το μεσημέρι με την πλευρά του παίκτη να αξιώνει εκ νέου αφαίρεση βαθμών από την ομάδα.

Οι μέχρι στιγμής επαφές των διοικούντων την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της νομικού εκπροσώπου του Εσιέν απέβησαν άκαρπες (η πρόταση των πράσινων χαρακτηρίστηκε μη ικανοποιητική από την πλευρά του παίκτη) και έτσι όλα δείχνουν ότι πηγαίνουμε για κανονική εκδίκαση.

Αν ο Παναθηναϊκός δεν βρει τρόπο να φτάσει σ' ένα συμβιβασμό μέχρι την Τετάρτη το πρωί, τότε θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα ζητήσει αναβολή σε μία προσπάθεια να κερδίσει λίγο ακόμη χρόνο.

Ο Εσιέν από την πλευρά του θα πιέσει για άμεση εκδίκαση και θα αξιώσει, σε περίπτωση μη πληρωμής του, αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό. Ο Γκανέζος, έτσι και αλλιώς, είναι εδώ και καιρό στα κάγκελα εκνευρισμένος από την "πράσινη" ασυνέπεια.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!