Ο φθηνός Παούνοβιτς και η θέληση για Μπέντο

Ο ποδοσφαιριστής Παούνοβιτς που ήθελε ο Ολυμπιακός, ο φθηνός προπονητής Παούνοβιτς που κάνει για το ταμείο του Παναθηναϊκού, η θέληση για Μπέντο που δεν ήταν αρκετή και το ενδεχόμενο να υπάρχει κι άλλος υποψήφιος για τον πάγκο του τριφυλλιού.

Ο φθηνός Παούνοβιτς και η θέληση για Μπέντο
Παούνοβιτς

Ο Βέλικο Παούνοβιτς, ο οποίος φαίνεται τούτη τη στιγμή ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον πάγκο του Παναθηναϊκού (θα πάμε και σε αυτό πιο κάτω), έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά ως ποδοσφαιριστής, αφού είχε απασχολήσει εντόνως τον Ολυμπιακό την εποχή που οι Πειραιώτες είχαν ρίξει δίχτυα στην ισπανική αγορά είτε με την περίπτωση του Λάρα Γκαρθία Ντάνι είτε -αργότερα- με την περίπτωση του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Αρκετά χρόνια αργότερα ο Παούνοβιτς συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που όντας προπονητής της Εθνικής U-20 της Σερβίας είχε στο ρόστερ τον Σάσα Ζντιέλαρ, με τον οποίο κατέκτησαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Κατά τα λοιπά, έχει υπάρξει συμπαίκτης με Ιμπαγάσα και Ντάνι, αλλά και πολλούς Ισπανούς που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Α, έχει υπάρξει συμπαίκτες και με τον Ντέμη Νικολαϊδη στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Και πάμε στα... σοβαρά. Ο Παούνοβιτς δεν είναι ο μόνος που απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Για την περίπτωση Μπέντο που αποκάλυψε το Contra.gr το βράδυ της Δευτέρας, τα πράγματα ήταν συγκεκριμένα: ο Φύσσας τον πρότεινε, ο Αλαφούζος έδωσε το "οκ", αλλά όταν το θέμα πήγε στο οικονομικό, πολλοί στον Παναθηναϊκό άρχισαν να... ξεροβήχουν. Παρά τη θέληση να δοθούν χρήματα και την ατάκα που ακούστηκε, "λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά γι' αυτόν κάτι θα δώσουμε...", τα κουκιά δεν έβγαιναν. Και στη λίστα άρχισαν να ανεβαίνουν οι πιο φθηνές περιπτώσεις.

Κατά κύριο λόγο ο Παούνοβιτς επιλέχθηκε γιατί είναι μία συμφέρουσα περίπτωση. Φθηνός, νέος, με όρεξη για δουλειά. Βέβαια, στη Σερβία δεν είναι το τοπ όνομα και δεν έχει να επιδείξει κάτι πέραν των όσων έκανε με την U-20. Είναι φρέσκος προπονητής, με ιδέες και όρεξη για δουλειά, αλλά μέχρι εκεί. Άλλο η Εθνική ομάδα Νέων και άλλο ένας σύλλογος με καθημερινή τριβή και μεγάλη πίεση, όπως αυτή στον Παναθηναϊκό.

Για να το κλείσουμε, λοιπόν, ο Παούνοβιτς είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί, αλλά υπάρχει κι άλλη μία περίπτωση που έχει εντοπίσει ο Γιάννης Αλαφούζος και ουδείς άλλος γνωρίζει. Ε, ας έχουμε το νου μας στο twitter και ποιους ακολουθεί και ίσως τον πετύχουμε και αυτόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βέλικο Παούνοβιτς: Ο εκλεκτός του Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Κριτής: Το απαραίτητο στοιχείο του "εκλεκτού"

Σταύρος Καραΐνδρος: "Γκουμομπασινάδες" και "ρουφιάνοι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK