Ο Γκιστ μυεί την κόρη του στο Super Mario

Πριν από την αλλαγή του χρόνου ο Τζέιμς Γκιστ χαλαρώνει με την κορούλα του και παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Όχι όποιο κι όποιο βέβαια...

Το NES, μία από τις λίγες κονσόλες που συνόδευσαν τα παιδικά μας χρόνια, έχει έρθει ξανά στη... μόδα. H επανέκδοση της επιτυχημένης παιχνιδομηχανής από τη Nintendo έχει κάνει θραύση στις αγορές, μαζί φυσικά με τον απόλυτο Super Mario. Τον διάσημο υδραυλικό που έχει ως αποστολή του να σώσει την πριγκίπισσα, πατώντας τουβλάκια, περνώντας μέσα από σωλήνες και εξουδετερώνοντας εχθρικές χελώνες.

Παιδάκι ήταν ο Τζέιμς Γκιστ, μάξιμουμ 8 ετών, όταν έβγαζε μία-μία τις πίστες και ανέβαινε επίπεδα. Τώρα, στα 30 του, ήρθε η στιγμή να μάθει τα μυστικά στην κορούλα του! Η μικρή έχει κολλήσει το βλέμμα στην οθόνη και προσπαθεί ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πατέρα. Και, όπως βλέπουμε στο Video, τα καταφέρνει μια χαρά.

#Nintendo Bringin in 2017 with Mario Bros. Her flag game weak #SickGraphics#80sBaby

A video posted by James Gist III (@gistopoulous14) on

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...