Ο Λέτο το παίρνει πάνω του!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο ζει και αναπνέει για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Λέτο το παίρνει πάνω του!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς με τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο, αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι στην ομάδα σκέφτονται από τώρα το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο... πωρωτικός ρόλος του στην ομάδα μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Κι αν το "όλοι" είναι υπερβολικό, σίγουρα ένας εξ αυτών που έχουν στο μυαλό τους την αναμέτρηση του Φαλήρου είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο. Αυτός που το έχει πάρει... προσωπικά και κάνει ό,τι μπορεί για να αφυπνήσει τους συμπαίκτες του και να τους προετοιμάσει για τη δύσκολη αποστολή κόντρα στους Πειραιώτες. Αυτός που, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Γουλής, φρόντισε να τους πωρώσει μετά τις συνεχόμενες γκέλες.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ... ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ

Ο Λέτο, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω σύντομα θα λάβει και την πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση της συνεργασίας, έχει ζήσει τα ντέρμπι των "αιωνίων" με το κουτάλι. Μάλιστα, τα έχει ζήσει και από τις δύο πλευρές. Τόσο με την φανέλα του Ολυμπιακού όσο και με αυτή του Παναθηναϊκού.

Στη δεύτερη περίπτωση, όμως, είναι που έχει μείνει στη μνήμη του κόσμου. Στον Παναθηναϊκό έζησε την ένταση, το πάθος, αλλά και την αδικία. Μην ξεχνάτε πως ο Λέτο ανήκει στη... γενιά του "κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη".

Ο Στραματσόνι βλέπει το πάθος που βγάζει ο Λέτο και τον ηγετικό ρόλο στην ομάδα και δεν αποκλείεται να του δώσει φανέλα βασικού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός δεν είναι από αυτούς που θεωρούν πως το πρωτάθλημα το έχει στο χέρι του ο Ολυμπιακός. Γι' αυτό και τρελαίνεται. Πιστεύει στον Παναθηναϊκό, το ρόστερ και τις δυνατότητες του και θεωρεί πως από τη στιγμή που "ξεμπούκωσε" κόντρα στον Ηρακλή κι έσπασε η γκίνια των χαμένων ευκαιριών που κόστισαν βαθμούς, έχει αναπτυχθεί το κατάλληλο μομέντουμ για το διπλό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ -4

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως είναι τρελαμένος, όπως λέμε στην καθομιλουμένη. Ζει και αναπνέει για το μεγάλο ντέρμπι και περιμένει από τους συμπαίκτες του να βγάλουν χαρακτήρα, πάθος και εγωισμό ώστε να έρθει το πολυπόθητο γι' αυτούς αποτέλεσμα. Και μην πιστεύετε πως κοιμάται και ξυπνά με το τι θα γίνει με το συμβόλαιό του. Πρωτίστως τον ενδιαφέρει η ομάδα, στενοχωριέται όταν χάνει βαθμούς και φυσικά τον "πριζώνει" το γεγονός πως δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ο Λέτο έχει αναλάβει να... μυήσει τους νέους ποδοσφαιριστές στις ιδιαιτερότητες ενός ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που κρίνεται επιτακτική η ανάγκη νίκης για να μην απομακρυνθεί και ο εφετινός στόχος του πρωταθλήματος.

Σ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK