Ο Μαμούτε είναι... άσφαιρος

Το... μαμούθ από την Βραζιλία, με ρήτρα 7.000.000€, έφυγε κακήν κακώς από τον Παναθηναϊκό, χωρίς μάλιστα να σκοράρει ούτε στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας! Διαβάστε πόσο καιρό είναι σε.. ξηρασία.

Τον Γενάρη που μας πέρασε ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη από ένα δυναμικό επιθετικό με το στυλ του Νίκου Καρέλη, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Γκενκ. Έτσι ο... κλήρος έπεσε στον 20άχρονο Γιούρι Μαμούτε.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" πίστεψαν αρκετά στις δυνατότητες του, για αυτό και ο δανεισμός του είχε 18 μήνες διάρκεια. Εκτός αυτού, ο παίκτης είχε δυο ρήτρες. Η πρώτη ήταν 4.000.000€ αγορά το καλοκαίρι του 2016 ή αγορά 7.000.000€ το καλοκαίρι του 2017!

Τελικά ο Μαμούτε αποχώρησε λίγους μήνες αργότερα χωρίς να πετύχει ούτε... μισό γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μάλιστα συνεχίζει την καριέρα του στην Ναούτικο στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Το... μαμούθ βέβαια δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα! Αγνοεί δηλαδή το γκολ από τις 11/6/2015 ή αλλιώς εδώ και 17 ολόκληρους μήνες!

Όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία, ο Βραζιλιάνος εξακολουθεί να έχει λίγα κιλάκια παραπάνω. Ζωάρα δηλαδή.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!