Ο Μπεργκ θέλει δυνατό τον "παιχταρά" Χατζηγιοβάνη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ανήρτησε φωτογραφία - σχόλιο από το παιχνίδι με την Καμπάλα και ο Μάρκους Μπεργκ ήταν εξ εκείνων που σχολίασαν!

Ο Μπεργκ θέλει δυνατό τον "παιχταρά" Χατζηγιοβάνη

Εκτός από το 1-0, ο Παναθηναϊκός κράτησε από το ευρω-ματς με την Καμπάλα και την εμφάνιση του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Όσο έπαιξε ο "μικρός" ήταν δραστήριος και καθόλου "ψαρωμένος", φτιάχνοντας μάλιστα τη φάση για το κερδισμένο πέναλτι που έγινε γκολ από τον Μολίνς.

Μετά το τέλος του αγώνα θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του και (δημοσιεύοντας φωτογραφία με τα πράσινα) έγραψε "συγχαρητήρια σε όλους μια πολύ σημαντική νίκη επόμενος στόχος στη γκαμπάλα".

Ο Χατζηγιοβάνης έχει 13.000 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram και στο 51ο ποστάρισμά του τα likes (και από συμπαίκτες) έπεσαν βροχή. Μαζί και τα σχόλια, ένα εκ των οποίων, προς έκπληξη πολλών, από τον Μάρκους Μπεργκ.

Προφανώς και ο Σουηδός φορ πιστεύει πολύ στον νεαρό εξτρέμ, τον οποίο γνώρισε ενόσω έπαιζε στον Παναθηναϊκού, και με μια λέξη τα... έγραψε όλα. "Παιχταρά" σε greeklish τον χαρακτήρισε και συνόδευσε το σχόλιο μ' ένα χειροκρότημα, μια γροθιά και το μπράτσο της δύναμης.

Ποιος στη χάρη του (Χατζηγιοβάνη)...

Ο Μπεργκ θέλει δυνατό τον "παιχταρά" Χατζηγιοβάνη

News 24/7

24MEDIA NETWORK