Ο Νάνο αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε απ' τον Παναθηναϊκό

O Nάνο παρουσιάστηκε επίσημα απ' την Αλμερία και, στο πλαίσιο των δηλώσεών του, αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει απ' τον Παναθηναϊκό.

Ύστερα από μία τριετία, ο Νάνο αποχώρησε απ' τον Παναθηναϊκό για χάρη της Αλμερία. Τη Δευτέρα (29/08) ο 31χρονος άσος παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα απ' την ισπανική ομάδα, αποκαλύπτοντας τους λόγους που αποχώρησε απ' το "τριφύλλι".

"Στην αρχή δεν είχα σκεφτεί να φύγω από την ομάδα... Όταν όμως άρχισα να σκέφτομαι τον χρόνο συμμετοχής μου, άλλαξαν όσα σκεφτόμουν και το γεγονός πως δεν είχα το ρόλο που θα ήθελα, με έκανε ν' αποφασίσω να φύγω από τον Παναθηναϊκό", ανέφερε ο αρχικά και συνέχισε:

"Έχω μιλήσει με τον προπονητή μου για να μάθω όλα όσα θ' απαιτεί από εμένα μέσα στο γήπεδο, ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης. Μου αρέσει πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά θα φροντίζω να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ.

Έχω κάνει προπονήσεις τους τελευταίους δύο μήνες και θα είμαι σύντομα σε κατάσταση να βοηθήσω. Η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Δείτε PHOTOS απ' την παρουσίαση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νάνο: "Με τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος του... κόσμου"
Επίσημο: H Αλμερία έκανε δικό της τον Νάνο

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.