Ο Νίκος Σάλτας στο γραφείο Τύπου του ΠΑΟ

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπαψε να είναι... ορφανό μετά από σχεδόν μισό μήνα! Διαβάστε ποιος αντικατέστησε τους Σταμάτη Γαρρή και Ανδρέα Δρουκόπουλο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
panathinaikos leoforos grasidi EUROKINISSI SPORTS

Από τις 22 Φεβρουαρίου, όταν κι έτρεξε το νέο "κύμα" απολύσεων στον Παναθηναϊκό, η "πράσινη" ΠΑΕ είχε προχωρήσει σε μία… παγκόσμια πρωτοτυπία, μένοντας για πολλές ημέρες χωρίς υπεύθυνο επικοινωνίας ή γραφείο Τύπου, μετά την απομάκρυνση των Σταμάτη Γαρρή και Ανδρέα Δρουκόπουλου.

Έπειτα από 16 μέρες το κενό στο κομμάτι της επικοινωνίας καλύπτεται πλέον με την πρόσληψη του δημοσιογράφου Νίκου Σάλτα. Ο έμπειρος συνάδελφος, που έχει σπουδές στην Ιταλία, εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ΣΚΑΪ, όντας ένας απ’ τους παλαιότερους δημοσιογράφους στο αθλητικό τμήμα του σταθμού.

Είχε παρουσία σε όλες τις αθλητικές εκπομπές του καναλιού του Φαλήρου, ενώ τα τελευταία χρόνια λίγο πριν την απομάκρυνσή του απ’ τον σταθμό, ήταν αρχισυντάκτης στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη "Η Δίκη στον ΣΚΑΪ".

Η "πρώτη" του στα νέα καθήκοντά του, θα γίνει στον σαββατιάτικο (10/3) αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Σιδεροκέφαλος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK