Ο Ουζουνίδης έκανε... μεταγραφή το γιο του!

Ο μικρός Αλέξης και η ένταξή του του στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Ένα... διαφορετικό, οικογενειακό παρασκήνιο του Contra.gr.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τον 12χρονο γιο του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος ενσωματώθηκε στην "πράσινη" Ακαδημία απ’ τον περασμένο Μάρτη, στο "φυτώριο" του Παναθηναϊκού εντάχθηκε εδώ και λίγες ημέρες ακόμη ένας "διάδοχος" εκλεκτού μέλους της "πράσινης" οικογένειας: ο 10χρονος μικρός γιο του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος ανήκει πλέον στην Κ10 του "τριφυλλιού".

Ο μικρός Αλέξης μάλιστα, πήγε στον Παναθηναϊκό με... μεταγραφή απ' τον Πανιώνιο. Στους Νεοσμυρνιώτες έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του, με τον προπονητή του "τριφυλλιού" να τον ενθαρρύνει και να είναι δίπλα του απ' το ξεκίνημα. Μάλιστα, παρά το απίστευτα "πηγμένο" και απαιτητικό πρόγραμμά του, υπήρχαν ημέρες που ο 48χρονος τεχνικός γινόταν... λάστιχο για να προλαβαίνει, μετά τις υποχρεώσεις των "πράσινων", να τον πηγαίνει και στις προπονήσεις της ακαδημίας του Πανιωνίου.

Πλέον εδώ και λίγες ημέρες το πρόγραμμά τους έχει αλλάξει, αφού ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει τον γιο του είτε στο Κορωπί είτε στο προπονητήριο της Παιανίας κι αν μη τι άλλο η καθημερινότητά τους έχει διευκολυνθεί πάρα πολύ ως προς τα... δρομολόγια.

Ο νεαρός Αλέξης είναι αριστεροπόδαρος, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία κι εν αντιθέσει με τον... πατήρ, δεν έχει παρουσιάσει κλίση στα αμυντικά καθήκοντα, αλλά στα επιτελικά, όντας μεσοεπιθετικός. Αν και βεβαίως όλο αυτό μπορεί ν' αλλάξει στην πορεία, αφού η συγκεκριμένη ηλικία είναι πολύ "εύπλαστη" ποδοσφαιρικά.

Οσο για το τι λέει ο... μπαμπάς Μαρίνος; Σαφώς και καμαρώνει, αλλά είναι πολύ συγκρατημένος και προσπαθεί να τον έχει διαρκώς προσγειωμένο, όπως φάνηκε και στα όσα είπε στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (1/6), όταν ρωτήθηκε για τον… τζούνιορ: "Είναι καλός, αν και για τα παιδιά των παικτών είναι πάντα δύσκολα τα πράγματα. Ο Αλέξης έχει ένα καλό, έχει ποδοσφαιρικό θράσος".

ΓΟΥΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK