Ο Παναθηναϊκός είχε τον...Γερμανό του στην εξέδρα

Οι αναμνήσεις...ξαναγύρισαν στο ΟΑΚΑ αφού στις εξέδρες βρέθηκε πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού που ήταν από τους πλέον αγαπητούς στον κόσμο της ομάδας.

Mία πολύ γνώριμη φιγούρα, ένας θαυμαστής της Ελλάδας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη στον 34ο τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο Μίκαελ Κοχ, χαμογελαστός όπως πάντα, πήρε θέση στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την παλιά του ομάδα στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε.

Ο Γερμανός είναι ίσως ο πιο αγαπητός κοινοτικός παίκτης στην ιστορία των πράσινων. Φόρεσε τα πράσινα το 1996 και ήταν ο μόνος παίκτης από αυτούς που έφερε ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς που επιβίωσε μετά τη μεγάλη ανανέωση του 1997.

Στον Παναθηναϊκό έπαιξε μέχρι το 2001 κατακτώντας 4 πρωταθλήματα και 1 Ευρωλίγκα (αυτή του 2000 στη Θεσσαλονίκη). Ηταν και είναι ένας πραγματικός κύριος των γηπέδων.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!