Ο Παναθηναϊκός είχε τον...Γερμανό του στην εξέδρα

Οι αναμνήσεις...ξαναγύρισαν στο ΟΑΚΑ αφού στις εξέδρες βρέθηκε πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού που ήταν από τους πλέον αγαπητούς στον κόσμο της ομάδας.

Mία πολύ γνώριμη φιγούρα, ένας θαυμαστής της Ελλάδας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη στον 34ο τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο Μίκαελ Κοχ, χαμογελαστός όπως πάντα, πήρε θέση στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την παλιά του ομάδα στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε.

Ο Γερμανός είναι ίσως ο πιο αγαπητός κοινοτικός παίκτης στην ιστορία των πράσινων. Φόρεσε τα πράσινα το 1996 και ήταν ο μόνος παίκτης από αυτούς που έφερε ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς που επιβίωσε μετά τη μεγάλη ανανέωση του 1997.

Στον Παναθηναϊκό έπαιξε μέχρι το 2001 κατακτώντας 4 πρωταθλήματα και 1 Ευρωλίγκα (αυτή του 2000 στη Θεσσαλονίκη). Ηταν και είναι ένας πραγματικός κύριος των γηπέδων.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!