Ο Παναθηναϊκός έκανε τον Ντομινίκ να θυμηθεί όσα δεν έχει ξεχάσει...

Σήμερα στα 58, τότε στα 35. Κι αν μεσολάβησαν 23 ολόκληρα χρόνια ο Γουίλκινς κράτησε για πάντα τη στιγμή που πρωτοπάτησε στο παρκέ κι έκανε την πρώτη προπόνησή του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τον Ντομινίκ να θυμηθεί όσα δεν έχει ξεχάσει...
Ντομινίκ Γουίλκινς EUROKINISSI

Μια ημέρα σαν κι αυτήν, στο μακρινό 1995, ο Ντομινίκ Γουίλκινς πατούσε για πρώτη φορά το (τότε) παρκέ του ΟΑΚΑ για να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

Μια ημέρα σαν κι αυτήν, ακόμη κι έχουν περάσει 23 χρόνια, ο Αμερικάνος σούπερ σταρ γινόταν σύνθημα στα χείλη των οπαδών του "τριφυλλιού", προτού καν οδηγήσει την ελληνική ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

Πώς να μην έχει μια θέση στη RAM του μυαλού του εκείνη η ημέρα;

Με αφορμή την... υπενθύμιση από τον Παναθηναϊκό, ο "Human Highlight Film" ανέσυρε από τη μνήμη του τα πάντα. Σαν να 'ταν χθες...

Αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση των πρασίνων και γράφοντας: " Θυμάμαι ζωηρά την ημέρα που έφτασα για να παίξω για τον Παναθηναϊκό: πεταλούδες, ανατριχίλα και ενθουσιασμός. Η πρώτη προπόνησή μου έγινε παρόντων 15.000 φιλάθλων που φώναζαν και τραγουδούσαν για μένα. Ευχαριστώ για τις ξεχωριστές στιγμές. Τι υπέροχο συναίσθημα να κερδίζεις τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο και το Κύπελλο Ελλάδας".

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK