Ο Παναθηναϊκός και οι περιπτώσεις των Ελλήνων

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται από τώρα για την επόμενη χρονιά και είναι λογικό να κοιτάζει την εγχώρια αγορά.

Ο Παναθηναϊκός και οι περιπτώσεις των Ελλήνων

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ηρακλή με το επιβλητικό 4-0, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Όχι πως δεν παίζει ρόλο μία νίκη πόσο μάλλον όταν αυτή έπεται ενός χαμένου ντέρμπι, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή στον Παναθηναϊκό επικρατεί... οργασμός για τη νέα χρονιά.

Αυτό έγινε αντιληπτό με την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να ενεργοποιήσει την οψιόν και να κρατήσει τον Αντρέα Στραματσόνι και τη νέα σεζόν, αλλά και την απόφαση να προσληφθεί τεχνικός διευθυντής.

Ο Ιταλός προπονητής είναι πλέον ήρεμος και μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Η εκκαθάριση του ρόστερ και οι μεταγραφές είναι αυτές που θα απασχολήσουν τους "πράσινους", οι οποίοι στρέφουν την προσοχή τους στην εγχώρια αγορά. Εξάλλου, η απόκτηση του Μπουμάλ ήταν μία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση, αφού το τριφύλλι έκανε δικό του έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

Το ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Απόστολο Βέλλιο και τον Τάσο Μπακασέτα δεν συνιστά είδηση, ούτε ανακαλύπτουμε την Αμερική. Είναι γνωστό και αναμενόμενο να κοιτάζει ο Παναθηναϊκός περιπτώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, πόσο μάλλον τις συγκεκριμένες. Ο Παναθηναϊκός δεν περίμενε να έρθει ο Ηρακλής στην Αθήνα για να γίνει κίνηση για τον Βέλλιο ούτε θα περιμένει να ξαναπαίξει με τον Πανιώνιο για να κινηθεί για τον Μπακασέτα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι από τους προπονητές που... κοιτάζει γύρω του. Δεν εξετάζει μόνο την ξένη αγορά και αυτούς που ξέρει. Τόσο ο Βέλλιος όσο και ο Μπακασέτας είναι δύο ποδοσφαιριστές που του έχουν κάνει "κλικ" και το θέμα είναι αν θα γίνει κίνηση και πότε αυτή θα γίνει. Εξάλλου, για τους δύο παίκτες υπάρχει ενδιαφέρον και από αλλού και δεν πρόκειται για εύκολες περιπτώσεις.

Ο Μπακασέτας είναι πρώτος σκόρερ στον Πανιώνιο, αλλά και πρώτος σε ασίστ, ενώ είναι τέταρτος στον πίνακα των γκολτζήδων στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ο Βέλλιος μετράει ήδη 9 γκολ την τρέχουσα σεζόν με τον Ηρακλή (τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα) και το όνομά του έχει ακουστεί κατά καιρούς για τους "μεγάλους". Ο ίδιος έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στο εξωτερικό, ενώ ο Γηραιός δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Σ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-0

Με τον προηγούμενο μεταφραστή ο Στραματσόνι

News 24/7

24MEDIA NETWORK