Ο προβληματισμός με την αποχή των οργανωμένων

Προβληματισμός επικρατεί στον μπασκετικό Παναθηναϊκό με την υπόθεση των οργανωμένων και την προσελευσή τους.

Ο προβληματισμός με την αποχή των οργανωμένων

Μετά το ματς με την Μακάμπι στην πράσινη ΚΑΕ έλεγαν με νόημα ότι οι 9-10000 φίλοι που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ήταν ο μικρότερος αριθμός με αυτόν τον αντίπαλο των έξι τροπαίων που είναι εμπορικότατο όνομα.

Και ασφαλώς προξένησε εντύπωση ότι δεν υπήρχε παλμός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ότι υπήρχαν πολλές άδειες θέσεις στους λεγόμενους φανατικούς.

Το ρεπορτάζ λέει ότι υποβόσκει κόντρα μερίδας οργανωμένων με τη δίοικηση και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για μια ... ψηφοφορία εφορευτικής επιτροπής στο ποδόσφαιρο που αφορούσε την Σπάρτη που έχει ο μεγαλομέτοχος!

Η Σπάρτη όμως όπως μαθαίνουμε δεν πήρε σαφή θέση με κανένα υποψήφιο καθώς όπως με νόημα λένε οι ανθρωποί της "εμείς είμαστε ανεξάρτητοι",κάποιοι οπαδοί ενοχλήθηκαν επειδή νόμισαν όπως φαίνεται ότι στήριξε τον υποψήφιο που είχε υποστηριχθεί από τον Ολυμπιακό και το κράτησαν μανιάτικο!

Ομως μπλέκουν τα χωράφια και κάνουν κακό στον μπασκετικό Παναθηναϊκό με την μη παρουσία τους και την άτυπη κόντρα μιας μικρής πάντως μερίδας οργανωμένων όπως λένε χαρακτηριστικά και στην ΚΑΕ καθώς πολλοί σύνδεσμοι δεν αποδέχθηκαν την εξέλιξη και είναι κοντά στο τμήμα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ξέροντας καλά ότι είναι αυτός που βάζει κάθε χρόνο εκατομμύρια από την τσέπη του για την ομάδα.

Και το τελευταίο που μένει στον Παναθηναϊκό είναι να αρχίσει να έχει τριβές και στο μπάσκετ που η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι τιμή και εγγύηση για το σύλλογο. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα θα δείξει κατά πόσο εκτονώθηκε ή όχι η μίνι κρίση.

Σωτ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK