Ο Τζέιμς έμαθε για το... μέλλον (του) από τον Γιαννακόπουλο

Η χιουμοριστική ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Αμερικανό του Παναθηναϊκού έκρυβε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τις καλοκαιρινές προθέσεις του. Ποιο ήταν το τρίτο πρόσωπο της παρέας που έχει ρόλο σ' αυτό.

Ο Τζέιμς έμαθε για το... μέλλον (του) από τον Γιαννακόπουλο
giannakopoulos james EUROKINISSI

Τον έφερε το Φλεβάρη για να σηκώσει ευρωκούπα στο Βελιγράδι και να ράψει το έβδομο αστέρι στη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τον θέλει και του χρόνου στο "τριφύλλι" - ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Ο πρώτος είναι ο... πληρών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο δεύτερος ο Μάικ Τζέιμς.

Περιχαρής με όσα είχε δει από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που αποτυπωνόταν στο πλατύ χαμόγελό του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ γυρνούσε στ' αποδυτήρια και δεχόταν συγχαρητήρια από τους πάντες.

Πότε-πότε στεκόταν και κουβέντιαζε με ανθρώπους που γνώριζε καλά. Ένας εξ αυτών ο Αλέξανδρος Κατσαρός (που πηγαίνει συχνά ΟΑΚΑ, όπως μάθαμε). Το όνομά του ίσως να μην είναι όσο δημοφιλές είναι (στο ευρύ κοινό) άλλων ατζέντηδων του μπασκετόκοσμου. Ψάξτε ωστόσο για την προ διμήνου συμφωνία του ΠΑΟ με τον Τζέιμς και θα πέσετε πάνω του. Πρόκειται για τον εκπρόσωπο του Αμερικάνου σκόρερ στην Ελλάδα, αυτόν που τον έφερε στον Κολοσσό και εξακολουθεί να τον μανατζάρει.

Γιαννακόπουλος και Κατσαρός μιλούσαν για τον αγώνα, όταν από δίπλα τους πέρασε ο Τζέιμς. Ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού" τον σταμάτησε για λίγο και του είπε, δείχνοντας τον ατζέντη του, πως "οι τρεις μας έχουμε μια δουλειά να κάνουμε". Ο Αμερικανός αναρωτήθηκε "τι εννοείς" και γελώντας σπαρταριστά ο Γιαννακόπουλος ανταπάντησε "να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο".

Χιούμορ της στιγμής μετά από έναν τέτοιο θρίαμβο. Χιούμορ όμως που ταυτόχρονα αποτύπωνε και αντανακλούσε τη διπλή επιθυμία του αφεντικού των "πρασίνων": από τη μία ν' ανταμείψει τον Τζέιμς και από την άλλη να διατηρήσει στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο το ρόστερ, άσχετα από την κατάληξη που θα έχει η δική του αντιπαράθεση με την Ευρωλίγκα, κυρίως δε με την ηγεσία της.

Ούτε να το συζητήσουμε, ούτε να το δούμε. Συμφωνούμε... χθες! Τι τον έχουμε πρόχειρο τον ατζέντη; Διότι το γοργόν και... Τζέιμς έχει! Γιατί να μην έχει και Καλάθη τότε... Ο οποίος αποτελεί πρώτη προτεραιότητα!

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK