Ο Τζέιμς έπαθε... πλάκα με σύντροφο... ερυθρόλευκου!

Ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται στο Μιλάνο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι, όμως το μάτι του έπεσε πάνω σε ένα... καυτό tweet από... αποκαλυπτική φωτογράφιση συντρόφου παίκτη του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού! Η ατάκα του που θα συζητηθεί (φωτογραφία).

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Είναι από τους πιο ενεργούς παίκτες του Παναθηναϊκού στα social media, αφού ανανεώνει με καινούργια ποσταρίσματα τόσο το λογαριασμό του στο Instagram, όσο και στο Twitter. Αυτή τη φορά ο Μάικ Τζέιμς είπε να μοιραστεί κάτι που έχει συζητηθεί αρκετά.

Βλέπετε, έκανε retweet ένα περιοδικό που δείχνει τη σύντροφο του Αλμπέρτο Μποτία, Ελένη Φουρέιρα, σε αποκαλυπτική φωτογράφιση και το οποίο συνοδεύεται από την ατάκα: " πολύ καυτή!!!!".

Ο Τζέιμς αναρωτήθηκε ποιο περιοδικό είναι αυτό, άγνωστο όμως για το τι είχε στο μυαλό του. Ο Ισπανός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι καιρό ζευγάρι με την γνωστή τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision το καλοκαίρι.

Βέβαια, ο Μποτία είναι πιθανό να αποχωρήσει από τους "ερυθρόλευκους" το καλοκαίρι (τελειώνει το συμβόλαιο του), κάτι που σημαίνει πως η σχέση τους θα... δοκιμαστεί.

Ο Τζέιμς έπαθε... πλάκα με σύντροφο... ερυθρόλευκου!

Δείτε ολόκληρο το εξώφυλλο με την... κατακόκκινη Φουρέιρα να φοράει τα απολύτως... απαραίτητα.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK