Ο χρόνος κυλάει χωρίς... υπογραφές στον Παναθηναϊκό

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα είναι δεδομένη αλλά ακόμα δεν έχει αποτυπωθεί στο χαρτί. Ολα αυτά μόλις 14 ημέρες πριν την έναρξης της προετοιμασίας.

Σε 14 ημέρες ο Παναθηναϊκός αρχίζει προετοιμασία ενόψει της νεάς σεζόν, ωστόσο προς το παρόν ούτε προπονητή ούτε τεχνικό διευθυντή έχουν επισήμως.

Και αυτό γιατί ούτε ο Γιώργος Δώνης ούτε ο Νίκος Νταμπίζας έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους τα οποία θα επισημοποιήσουν την εργασιακή σχέση τους με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Εκ πρώτης όψεως το θέμα μοιάζει περισσότερο τυπικό αλλά ως τέτοιο σέρνεται τις τελευταίες τουλάχιστον 15 ημέρες.

Οι ανταλλαγές εγγράφων μεταξύ των δικηγόρων έχει πλέον σπάσει κάθε ρεκόρ αλλά το ζήτημα δεν δείχνει να τελειώνει καθώς ακόμη υπογραφές δεν έχουν πέσει. Ο χρόνος περνάει. Και όσο περνάει, θα είναι ανεκμετάλλευτος...

N.Γ.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.