Ο χρόνος κυλάει χωρίς... υπογραφές στον Παναθηναϊκό

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα είναι δεδομένη αλλά ακόμα δεν έχει αποτυπωθεί στο χαρτί. Ολα αυτά μόλις 14 ημέρες πριν την έναρξης της προετοιμασίας.

Σε 14 ημέρες ο Παναθηναϊκός αρχίζει προετοιμασία ενόψει της νεάς σεζόν, ωστόσο προς το παρόν ούτε προπονητή ούτε τεχνικό διευθυντή έχουν επισήμως.

Και αυτό γιατί ούτε ο Γιώργος Δώνης ούτε ο Νίκος Νταμπίζας έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους τα οποία θα επισημοποιήσουν την εργασιακή σχέση τους με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Εκ πρώτης όψεως το θέμα μοιάζει περισσότερο τυπικό αλλά ως τέτοιο σέρνεται τις τελευταίες τουλάχιστον 15 ημέρες.

Οι ανταλλαγές εγγράφων μεταξύ των δικηγόρων έχει πλέον σπάσει κάθε ρεκόρ αλλά το ζήτημα δεν δείχνει να τελειώνει καθώς ακόμη υπογραφές δεν έχουν πέσει. Ο χρόνος περνάει. Και όσο περνάει, θα είναι ανεκμετάλλευτος...

N.Γ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).